Friday, February 29, 2008

Velkommen Javier!

Javier endelig på permanent kontrakt! Hicks kjøper hele klubben? Benitez tilbake til Spania?

Da kan vi altså endelig ønske Javier Mascherano velkommen på permanent basis til Liverpool FC. En nyhet vi har ventet på med lengsel og ikke så rent lite smerte, ganske lenge. Etter alle spekulasjonene som har gått er det godt at Javier endelig er vår "eiendom" og skal gjøre jobben på midtbanen sammen med Steven Gerrard i minst fire sesonger framover.

Hjertelig velkommen Javier!

Men det mest interessante spørsmålet i dag dreier seg om hva som skjer med Tom Hicks. I dag har vi altså fått vite at han faktisk kan stoppe Gillett fra å selge sin eierandel til Dubai International Capital (DIC) og Sjeik Mohammed.'
I følge Daily Mail vil DIC bare kjøpe Gilletts andel dersom de kan få flertall i klubbens styre. Det betyr at de også trenger å kjøpe en del av Hicks' aksjer. Men det kan bli vanskelig dersom Hicks ikke ønsker å selge.

- Det er mange grunner til at jeg ikke har kunne ordne dette , som jeg ikke kan diskutere, sier Hicks om eierskapsproblemene.

- Men jeg forbereder meg på å komme posisjon til å kunne ordne det, sier Hicks videre.
Og hva betyr egentlig det? Skal Hicks skaffe kapital nok til å ta fullstendig kontroll over klubben og kjøpe ut Gillett?

Samtidig har en historie nå allerede en stund sirkulert om at Atletico Madrid ønsker seg både Rafa Benitez og Pepe Reina.

Historien, som blir gjengitt hos Kop-TV, sier at Benitez vil bli gitt en transfer-pung på omkring £40m, dersom han bruker Atletico som unnskyldning for å pakke sakene sine og reise fra Merseyside.
I tillegg ønsker spanjolene seg vår rekordkeeper Reina, som altså er den keeperen på Anfield som behøvde færrest ligakamper for å holde buret rent 50 ganger.

Atletico-sjefene skal ha hatt et møte på mandag for å diskutere en konkret henvendelse angående Benitez, skriver The Daily Star.

- Vi vet det blir vanskelig å få ham hit, men vi skal gjøre det vi kan for å få det til, sier en kilde i klubben.

Wednesday, February 27, 2008

Gerrard: - På langt nær godt nok!

- Selv om vi vinner Champions League har det vært en elendig sesong, sier Liverpool-kaptein Gerrard.

Steven Gerrard er tydeligvis svært skuffet sin egen og lagkameratenes innsats på Anfield og i Premier League den siste tiden, og kommer med en hard dom over sesongen. Han mener at verken det å kapre 4. plassen i ligaen en plass i den gjeveste Europacupen neste sesong - eller en eventuell seier i Champions League denne sesongen, kan redde sesongen totalt.

- Du får ingen priser for å komme på andreplass i fotballen, for ikke å snakke om fjerdeplass! Jeg tror neppe supporterne ser på fjerdeplass som noen spesielt god prestasjon - og heller ikke for meg er dette på langt nær godt nok, sier Steven Gerrard ifølge Daily Mail.

- Det må komme en dramatisk forbedring, og selv om vi klarer 4. plassen betyr ikke det at vi har hatt en god sesong, sier han videre.

Liverpool kjemper mot Everton, Aston Villa, Portsmouth og Manchester City om 4. plassen, og Gerrard er frustrert over situasjonen.

- Vi er nå i den situasjonen av fjerdeplass er den minste vi kan forvente. Men vi har egentlig større ambisjoner enn som så. Jeg blir kvalm hver gang jeg ser på tabellen og avstanden opp til Arsenal - selv avstanden opp til andre- og tredjeplass.

- Jeg mente vi hadde spillerne til vinne ligaen, og vi ønsket det mer enn noe annet trofe. Og jeg tror fortsatt vi har den stallen som skal til for å være veldig mye bedre enn vi er akkurat nå.

- Jeg begynner å bli skikkelig lei av å si de samme tingene gang på gang. Vi må slutte å snakke om neste sesong hele tiden. Før eller siden må vi skape en sesong der det skjer og lar spillet vårt på banen ta seg av snakket, sier Gerrard.

Og faren er, om Liverpool fortsetter å underprestere, at vår kjære kaptein virkelig går lei og forsvinner til en annen klubb. Men de pengene vil vi ikke ha, selv om det ville vært snakk om en svært stor sum. Steven Gerrard er klubbens sjel og alle managere i alle andre klubber ville solgt bestemora si for å få ham på sitt lag!

Tuesday, February 26, 2008

Hicks avviser salg

Nye rapporter sier at det ikke blir noe salg til DIC likevel.

Liverpools deleier Tom Hicks går nå ut og avviser at han er i ferd med å selge deler av eierskapet til DIC og Sjeik Mohammed.

Den siste tiden har ryktene gått helt av skaftet, og i dag melder flere seriøse britiske aviser som The Daily Telegraph, The Times at et salg av George Gilletts andel i klubben er rett rundt hjørnet. Men texaner Hicks skal nå ha sagt at dette ikke er tilfelle Han sier nå til The Daily Telegraph at disse rapportene ikke stemmer.

- Rapportene om at jeg er i ferd med å selge min andel i Liverpool FC, eller å invitere DIC til å kikke på våre regnskaper og budsjetter for å forberede et slikt salg, er fullstendig feil, sier en kategorisk Hicks i følge avisa.

- Sannheten er at jeg personlig, profesjonelt og finansielt er føler meg forpliktet til klubben og supporterne - og jeg vil fortsette med dette så godt jeg kan også i framtida, sier han videre.

Men det faktum at Hicks ikke sier et eneste ord om situasjonen til George Gillett forteller meg at noe er i gjære uansett. De seriøse britiske avisene ville aldri ha brettet ut så omfattende historier som de har kommet med i dag, uten at det er noe som skjer bak kulissene. Spør du meg tror jeg Gillett er ute innen noen få uker.


Hva tror du?

Monday, February 25, 2008

Gillett på vei ut?

Det virker stadig mer sannsynlig at George Gillett Jr. snart forsvinner som Liverpool-eier. Brasiliansk back vil til Liverpool.

Så har altså sønnen til Tom Hicks forsøkt seg på en sjarmoffensiv på Merseyside. Men det var ikke helt vellykket da han dukket opp på The Sandon, puben der Liverpool FC i sin tid ble stiftet som klubb.

I følge The Guardian ble han spyttet på og fikk øl helt over seg av Liverpool-fans, etter at han forsøkte å innlede en saklig samtale om klubben, og fikk høyrøstede anti-amerikanske sanger i sin retning. Mer om Tom Hicks Jr. sitt besøk kan du forøvrig lese i The Times og Liverpool Echo.

Samtidig kommer meldingen om at det var George Gillett - og ikke Tom Hicks - som først tok kontakt med Jürgen Klinsmann. Det er Tom Hicks som har fått pepper for episoden, etter at han fortalte om samtalene med den potensielle manageren, men dette kan kanskje forklare hvorfor det har vært så stille fra Gillett etter jul. Men i følge The Sunday Mirror var det Gillett som startet det hele

- Hicks har fått mye pepper for å undergrave Benitez, men det var Gillett som kontaktet Klinsmann. Benitez vet dette - og Gillett vet at Benitez vet, skal en kilde innad i klubben ha sagt, i følge avisa.

- Hicks ble spurt om Klinsman og svarte bare ærlig at man hadde snakket med ham. Men fansen har gått til angrep på feil eier, sier kilden videre.

Dette gjør det ytterligere sannsynlig at det er George Gillett som vil selge sin del av klubben til Dubai International Capital (DIC) og Sjeik Mohammed. I følge TribalFootball melder The Times at Tom Hicks var i Dubai i forrige uke, og at samtalene dem imellom har pågått i flere uker.

Hicks' intensjoner skal være uklare, skriver avisa, mens Gillett skal være klar for å selge sine 50 prosent i klubben.

Disse meldingene fra seriøse The Times gjør at jeg tror stadig sterkere på at Gilletts tid i Liverpool FC snart er forbi. Dersom det var Gillett som egentlig stod bak Klinsmann-fadesen ønsker han å komme seg ut, og har også trukket sin sønn vekk fra Merseyside. Isteden har altså Hicks Jr. dukket opp på Merseyside, og vil bli sin fars forlengede arm i klubben. Det stemmer godt med at Hicks har sagt at han vil ha en mer aktiv rolle i styringen av klubben framover.

Hva tror du?

Som tidligere nevnt her på bloggen skal Liverpool være interessert i den brasilianske backen Rafinha. Nå bekrefter Schalke-spilleren at en £4m-overgang til Liverpool kan være interessant.

I følge Sunday Mirror sier 22-åringen at Liverpool er en toppklubb.

- Dersom en slik overgang passer både for meg og Schalke, kan vi diskuter det, sier han.

- Det er bra at våre spillere blir linket til en så prestisjefull klubb, men vi ønsker ikke at noen skal forlate oss, sier klubbens director of football Andreas Muller, melder Ananova.

Saturday, February 23, 2008

Liverpool - Middlesbrough 3-2

Lørdag skulle Liverpool fortsette kampen for å finne tilbake til ligaformen. Middlesbrough stod på andre banehalvdel på Anfield - og Torres ble dagens helt!

Middlesbrough har helt klart statistikken mot seg når de går inn på Anfields grønne gress lørdag. Laget har ikke vunnet der siden 6. mars 1976! Igjen fikk Dirk Kuyt tillit på topp sammen med Fernando Torres på topp - og Lucas Leiva fortsetter på midtbanen sammen med Javier Mascherano og Steven Gerrard - og igjen starter og Ryan Babel.

Liverpool åpner godt og etter ca 6 minutter kommer Babel på en heading mot mål etter et fint innlegg, men Boros keeper er der.

To minutter etterpå er imidlertid forsvaret vårt fullstendig på bærtur når boros spiller får gå alene gjennom og heade ballen i mål bak Pepe Reina. Men var det offside? Og burde Reina tatt den?

Etter 17. minutter får Kuyt et fint innlegg fra Babel. Men han klarer å sette ballen over fra 6 meter! Liverpool dominerer spillet, slik de bør på Anfield, men de få sjansene man kommer til blir ikke satt. Som f.eks. når Mascherano skjøt fra 25 meter etter ca. 22. minutter.

Det kunne igjen se ut til å bli en tålmodhetsprøve å se Liverpool forsøke å vinne på hjemmebane. Men plutselig dukker Torres opp på et hodeløst tilbakespill fra en Borospiller etter omkring 27 minutter - som forærer Torres ballen. Torres gjør ingen feil når han går forbi Boros keeper.

Og to minutter etterpå snur torres kampen fullstendig med et langskudd fra omkring 20 meter! Boros keeper er neste på ballen, men den sniker seg forbi inn i nettet!

I det 35. minutt er en Borospiller imidlertid igjen forbi forsvaret vårt og putter ballen i mål bak Reina. Men heldigvis viser det seg at han har brukt armen og får scoringen annulert - og tildelt et gult kort. Og et par minutter etterpå forsøker Boro seg igjen på et triks for å lure Liverpools offsidefelle og får ballen i mål, men blir igjen avblåst.

Liverpool presser på mot pause for å forsøke å øke ledelsen, og har stort press mot Boromålet. Rett før full tid resulterer det i en corner der man kan argumentere for at Lucas blir hindret inne i 16. meteren og skulle hatt straffe. Men det er mulig den tolkningen av situasjonen er å dra det litt langt.

Etter en relativt grei 1. omgang spillemessig, og takket være vår målkonge Torres leder vi til pause!

Andre omgang starter med press mot Middlesboroughs mål foran The Kop.

Etter 52 minutter forsøker Reina å sette igang spillet fort, slik han er så god til, men blir taklet på vei ut i 16. meteren. Borospilleren får gult kort.

Etter en times spill er Torres' hattrick et faktum - ikke ekte riktignok, siden det skjedde over to omganger. Boros keeper er helt ute på 16 meter for å få ballen fra sin forsvarer, men Torres snapper den og skyter i det åpne målet! Og det ser ut til at Liverpool for en gangs skyld skal klare å "drepe" en kamp før man kommer til slutten.

Straks etter kommer Yossi Benayoun inn for Babel.

I det 67. minutt bryter Gerrard fint på midtbanen og legger ballen fint til Torres som fosser fram og skyter, men dessverre rett til side for mål. Men laget spiller nå med svært stor selvtillit og er sultne på flere mål.

Etter 72. minutter byttes Kuyt ut, etter å ha jobbet godt hele kampen, og inn kommer John Arne Riise. Gerrard ønsker også å score et mål denne lørdagen, men blåser ballen høydt over mål etter 76 minutter.

Seks minutter senere får Boro frispark på vår 16-meter, men blåser ballen rett i muren som sender den videre til en corner.

Når det bare gjenstår åtte minutter av kampen kommer imidlertid en Borospiller lett forbi på hvenstre side og setter ballen kontant bak Reina. Vil dette spre usikkerhet i laget slik at Boro får komme tilbake og utlinke?

I Boro er tydeligvis frustrasjonen stor, når en spiller dytter til mascherano, og en annen slår ham i ansiktet rett etterpå. Rødt kort!

Rett før full tid skyter Gerrard et flott frispark i hjørnet på Boromålet, men litt for slapt, for keeperen er der. Han mister imidlertid ballen og Liverpoolspillere er der for å putte den i mål, men går dessverre i offside.

Til slutt erstatter Peter Crouch dagens helt, Fernando Torres som får stående applaus når s
da går ut. Straks etter blåses kampen av og Liverpool har fått en godt fortjent seier etter mye godt spill mot Middlesbrough. Det ser ut til at serieformen er tilabake, men dessverre alt for seint i sesongen til å kunne true toppen av tabellen.

Se høydepunktene og målene fra kampen her:

---------------------------------------------------------------------------------

Les også kampreferatLiverpool.no og VG.no/live!

Laget som startet: Reina, Finnan, Arbeloa, Hyypiä, Aurélio, Gerrard, Lucas, Mascherano, Babel, Kuyt, Torres.

Benken: Martin, Skrtel, Riise, Benayoun, Crouch.

Friday, February 22, 2008

Ryktebørsen: Ung og eldre midtbanespiller

Liverpool linkes nå til både en ung, lovende midtbanespiller og en som trolig er over middagshøyden.
I følge Kop TV skal Rafa Benitez være interessert i å snappe en spiller som karakteriseres som en senasjon foran nesa på Champions Leage-rival Inter Milan. Det er den kroatiske midtbanespilleren Ivan Rakitic det er snakk om, som i dag spiller for Schalke.

Rakitic er født i Sveits og spilte på aldersbestemte landslag for fødelandet, men har latt seg overtale og spiller nå A-landslagsfotball for Kroatia. Han flyttet fra sveitsiske FC Basel til Schalke sist sommer, og en lang rekke klubber fra Serie A og La liga skal være interessert i ham.

- Det har vært kontakt med noen (klubber) og selvsagt kan man ikke si nei til en stor klubb som Inter, sier 19-åringen.

- Men det er Shalke som bestemmer og vi får se hva som skjer, men akkurat nå fokuserer jeg på å gjøre det bra her jeg er, sier Rakitic videre.

Da blir det spennende å se om Benitez eventuelt kommer Inter i forkjøpet, men det er vel egentlig ikke flere midtbanespillere vi trenger nå?

Se Rakitic score mot Bayern Munchen:
Et helt annet, og trolig mye mindre sannsynlig rykte, kommer fra flere kilder, melder Sportingo. Og her gjelder det Lyons veteran på midtbanen, Juninho (Pernambucano).
Gjennom seks sesonger har 33-åringen vært med på å vinne den franske ligaen, men ryktene sier at han kunne tenke seg å avslutte karrieren i en annen liga - da gjerne den engelske. Så nå linkes han både til Portsmouth, Tottenham og Liverpool.

Men, selv om Juninho er en god spiller - og en frisparkekspert av rang, tviler jeg på om Liverpool vil hente en såvidt aldrende mann, når man allerede har såvidt tøff konkurranse på midtbanen som man har.
Eller hva tror du?

Wednesday, February 20, 2008

Stadig stigende ryktestrøm

Er vi bare dager unna at Dubai International Capital (DIC) tar over hele eller deler av eierskapet i Liverpool FC? Ny spiller på vei?
Den siste tiden har ryktene i avisene om et eierskifte på Anfield, med DIC, på vegne av Sjeiken av Dubai - , som potensielt kommende eiere. Blant annet har Chris Bascombe i News of The World skrevet mye om dette.

Men nå er den uoffisielle ryktebørsen - den som vi finner i diverse forum rundt om på nettet - i ferd med å ta av. Blant annet forumet til Liverpool Echo.

"According to a good source on another forum (the lad broke the news about the new stadium design getting shelved), one of the ******** will be going tomorrow... DIC are about to take over", heter det her. Om dette stemmer betyr det altså at George Gillett Jr. er på vei ut av eierskapet.

På forumet til nettstedet Red And White Kop heter det følgende: "Its done and sorted I'm told. My source is celebrating big time... and that means a lot. First time he's told me the details are sorted out at last. Expect the press release in the next few days. I'm very, seriously happy.
Når dette stilles sammen med de stadige rapportene i avisene om at forhandlinger pågår er det vanskelig å tro at dette bare er oppspinn. Jeg tror og håper en overtakelse av eierskapet er rett rundt hjørnet slik at man igjen kan få den sportslige skuta på rett kjøl.

Hva tror du?

Samtidig vil jeg komme med et forslag til en spiller Rafa Benitez & co. på Anfield kan kjøpe:

;o)

Tuesday, February 19, 2008

Liverpool - Inter Milan 2-0

Sesongen vil bli en fullstendig fiasko dersom Liverpool nå ryker ut av Champions League. Tirsdsag stod Inter Milan i veien for et eventuelt avansement.

Spekulasjonene går om at om Rafa Benitez vil få sparken om Liverpool nå ryker ut av Champions League. Et veldig dårlig resultat på Anfield mot Inter vil trolig gi enda flere spekulasjoner.

Fernando Torres var tilbake på topp, mens John Arne Riise måtte finne seg i å starte på benken. Og vår nye forsvarsspiller Martin Skrtel måtte nøye seg med å se kampen fra tribunen.

Det var enorm stemning på Anfield ved avspark og kampen startet selvsagt i et stort tempo. Og etter drøyt to minutter er Steven Gerrard fint framme og snapper en ball fra Inter utenfor deres 16. meter. Dette fører til corner, og innlegget gir et skudd som går i en Inter-arm. Men ingen straffe.

Sekunder etter blir Gerrard felt på ca. 18 meter og Inter-forsvareren får gult kort. Skuddet går såvidt over Intermålets tverlegger.

Liverpool styrer mye av spillet i starten og etter nesten ni minutter får Sami Hyypia en god heading mot målet som blir fistet over til en corner som ikke resulterer i noen ting.

Etter 11 minutter viser Torres sin klasse og løper forbi forsvarer Materazzi så han må bruke ulovligheter for å stoppe ham og får gult kort.

Etter hvert faller intensiteten og spillet jevner seg mer ut.

En snau halvtime ut i kampen får Materazzi igjen gult kort for å ha holdt igjen Torres - og dermed rødt kort. Dermed må Inter spille med 10 mann resten av kampen! Dermed vil Inter trolig få til enda mindre offensivt også enn de har gjort så langt. For det har ikke vært rare greine å skrive hjem om.

I det 44. minutt skapes omgangens beste angrep og sjanse når Gerrard løper gjennom Inter-forsvaret og legger flott inn, men Dirk Kuyt kommer for seint.

Og da dommeren blåser til pause kan vi konkludere med at Liverpool har dominert stort og spilt en svært god første omgang - hvis man ser bort fra evnen til å sette ballen i mål!
Etter pause går Liverpool rett i angrep med håp om å få et tidlig mål. Og det var trolig bare et tidsspørsmål før Benitez valgte å bytte inn Peter Crouch for å få mer lutstyrke i angrepet.
En svært god Steve Finnan og Javier Mascherano kombinerer fint på kanten etter 49 minutter, men det blir ingenting av sjansen.

Finnan, som har vrt svært god i denne kampen, blir stoppet ulovlig etter 55 minutter etter å ha dratt seg til dødlinja. Men Inter-spilleren får ikke gult kort som han skulle hatt. Og etter 57 minutter kommer Torres alene med Inter-keeperen, men bommer på mål. Dette resulteter i to cornere og Hyypia er svært nær å heade i mål på hjørnespark nummer to.

Etter 60 minutter handser Inters innbytter Patric Vieira inne i 16. meteren slik at ballen går til corner, men ingen straffe denne gangen heller. Noe det HELT KLART skulle vært!

Torres tverrvender foran16. meteren etter 63. minutter, men skyter rett utenfor mål. Straks etter går Lucas Leiva ut og Crouch kommer inn. Og i det 71. minutt var det klart for at Jermaine Pennant kom inn til fordel for Babel.

Liverpool fortsatte presset mot The Kop også inn i andre halvdel av omgangen, men Inter holdt stand. Heller ikke da Crouch fikk en stor mulighet til skudd på 16. meteren etter 73. minutter lyktes det å få mål. Og igjen, i det 77. minutt får han en liknende sjanse litt nærmere mål, men denne gangen kommer et Inter-bein i mellom.

Men endelig - etter 84 minutter blir Kuyt den store helten, da han scorer fra ca. 14 meter etter et innlegg fra kanten. Og endelig løfter stemninga seg på Anfield igjen etter at det har vært stille oen lang stund. Og fem minutter etter skyter Gerrard fra hjørnet av 18. meteren og inn på lengste stolpe!
Og når dommeren blåser av kampen kan vi glede oss over nok en fantastisk prestasjon i Champions League. 2-0 er et godt utgangspunkt til bortekampen i Milan. Men spørsmålet er når Benitez skal klare å reprodusere denne typen fantastisk innsats av laget i serien. Først da kan Liverpool ta steget opp og kjempe om seriegullet!
Se høydepunkter fra kampen her:

---------------------------------------------------------------------------------
Les også kampreferatLiver:pool.no og VG.no/live!

Laget som startet: Reina - Finnan, Carragher, Hyypiä, Fabio Aurelio - Gerrard, Mascherano, Lucas, Babel - Torres, Kuyt.

Benken: Itandje, Riise, Benayoun, Alonso, Crouch, Pennant, Arbeloa.

Monday, February 18, 2008

Fire spillere på ryktebørsen

Fire spillere linkes til Anfield. Hicks og Gillett får lukrativt tilbud fra DIC.
Ifølge Sportingo melder britiske aviser og nettsteder at Liverpool skal ha fire forskjellige spillere i kikkerten for sommerens transferorgie.

Den første det er snakk om er den brasilianske forsvarsspilleren Rafinha (Marcio Rafael Ferreira De Souza Rafinha), som i dag spiller på Schalke 04. Laget hans er i ferd med å klatre på tabellen og skal ha blitt anbefalt av speidere fra Anfield.

- Jeg er svært glad for at klubber fra både England og Spania er interessert i meg, skal han ha sagt nylig om interessen.

Liverpool skal også være interessert i keeperen Yoann Pele fra franske Le Mans. Den lille klubben har for tiden sin beste sesong noen sinne, og er for øyeblikket nummer fem i frankrike. Om dette skyldes Peles gode keeperspill er noe usikkert, men bare Metz helt nederst på tabellen har sluppet inn flere mål.

Samtidig skal Liverpool, i hard konkurranse med Totthenham, Real Madrid og Juventus være interessert i Werder Bremens Diego. I følge Sportingo melder News of The World at han er en midtbanespiller som ikke klarer å slutte å score, og blir vurdert å koste omkring £10m.

Dette har ført Werder Bremen til en delt 1. plass i Bundesliga og kunne vært et godt kjøp til Anfield.

I tillegg skal midtbanespilleren Mahamadou Diarra være interessant. Hans agent skal ha bekreftet at Liverpool har vist interesse for Real Madrid-spilleren som verdesettes til omkring £20m.
- AC Milan, Liverpool og Juventus har ringt oss, men den klubben som er mest interessert er Inter, sier agenten om spilleren som har fire år igjen av kontrakten sin.

- Men vi vil høre på tilbud og så snakke med Real Madrid før vi bestemmer oss for noe. Det er spilleren som bestemmer dette, men det blir ikke enkelt for Real vil be om £25 til £30m, sier han videre.

I følge Chris Bascombe i News of the World vil Tom Hicks og George Gillett få tilbud om å tjene £50m om de nå selger Liverpool FC til og DIC. Det vil i så fall bety at de har tjent hele £65.000 pr dag de har eid klubben.

I følge avisa kommer araberne stadig nærmere en avslutning av det amerikanske styret og forhandlingene skal ha kommet til en viktig fase. Gillett skal være den første av de to som vil gi etter og selge. Men Hicks skal også være i ferd med i gi etter når han ser at kostnadene til det nye stadionanlegget stadig øker.