Friday, November 27, 2009

«Gamlinger» på vei?

Skal Benitez hente noen «gamlinger» for å redde sesongen?

Sesongen har sportslig utviklet seg katastrofalt dårlig for Liverpool, med kun en seier på de ti siste kampene.

Nå hevder flere nettsteder at Benitez vil hente inn mer erfaring i troppen for å redde stumpene og kvalifisering til neste sesongs Champions League.

Først kom historien om at Liverpool i følge The Mirror skal vurdere å hente Ruud van Nistelrooy (33) på en låneavtale fra Real Madrid. Han har vært plaget med skader og fått lite spilletid i den spanske klubben, og kan kanskje redde plassen i sommerens VM-tropp med en retur til Premier League.

Dette har imidlertid blitt tilbakevist fra offisielt hold. Men det vet man aldri om er tåkelegging eller ikke.

Så dukker en annen «gamling» opp på ryktebørsen. I følge aviser og nettsteder som The Belfast Telegraph, The Daily Telegraph og GiveMeFootball skal Benitez snuse på å hente tidligere Arsenal-legende Patrick Vieira (33).

Den franske landslagsspilleren har slitt med å få fast plass på Jose Mourinhos Inter Milan og skal også være aktuell for et låneopphold i England i januar. Harry Redknapp i Tottenham skal også ønske seg den elegante midtbanemannens tjenester på White Hart Lane.

Er dette løsningen på Liverpools sportslige problemer? Hva synes du?

1 comment:

  1. tja løsningen er vel å bli litt mer 4-4-2 for å presse motstandere bakover, kampen mot manu beviser jo at vi spiller bra med to spisser. RVDV er jo en bra signering til og begynne med...

    ReplyDelete