Thursday, October 22, 2009

Benitez' dager snart talte?

Har Rafa Benitez fått det siste klappet på skuldra som manager for Liverpool?

Den siste tidens begredelige sportslige resultater for Liverpool, som toppet seg med tirsdagens tap mot Lyon i Champions League, kommer det naturlig nok ville spekulasjoner omkring manager Rafa Benitez sin framtid på Merseyside.

Søndag skal Liverpool ut i en av høstens store kamper i Premier League når Manchester United kommer til Anfield. Dersom Liverpool taper denne kampen vil det bli svært vanskelig å få noe godt resultat denne sesongen av Premier League. Samtidig kan det bli vanskelig å komme videre til cupspillet i Champions League etter kun tre poeng så langt.

Det spekuleres nå villt i at klubbens tidligere storspiller og manager Kenny Dalglish, som nå jobber på ungdomsakademiet og som ambassadør for klubben, ved et tap søndag vil overta midlertid som en såkalt caretaker manager. Og i følge Tribalfootball.com melder den italienske avisa Gazzetta dello Sport at tidligere Chelsea-manager Jose Mourinho er favoritt til å overta om Benitez får sparken.

En annen manager som nå blir satt i forbindelse med en eventuell jobb på Anfield om Benitez får sparken er den tidligere Barcelona - nå Galatasaray-manager Frank Rijkaard, i følge The Mirror.

I følge The Times er imidlertid Liverpools eiere "ekstraordinært fornøyd" med Benitez som manager, som skrev under på en ny langtidskontrakt for ikke lenge siden. Men det har vi hørt før om andre managere, rett før de har fått fyken. Er dette det berømte "siste klappet på skulderen" før han forsvinner ut av Shankly Gates?

The Daily Mail mener Benitez sitter trygt i managerstolen, fordi det vil bli svært dyrt for Liverpool å sparke manageren. De har beregnet at hans ferske kontrakt vil gjøre at det koster Hicks & Gillett omkring £20m å gi Rafa fyken.

Jeg har laget en t-shirt som kanskje passer godt i denne anledning:

Du kan kjøpe den og se flere av mine produkter i Murphys t-shirts!

No comments:

Post a Comment