Tuesday, October 27, 2009

Tre spillere linkes

Tre midtbanespillere har dukket opp på ryktebørsen og settes i forbindelse med overganger til Liverpool.

I følge ClubCall skal Liverpool vise en overraskende interesse for Boltons midtbanespiller Matt (Matthew) Taylor.

Taylor var svært god sist sesong på Boltons midtbane, scoret ti mål og har fortsatt med å imponere også denne sesongen med tre mål og mange gode innlegg fra venstre flanke. Han blir nå satt i forbindelse med det engelske landslaget for neste års VM i Sør-Afrika, og dette skal Benitez & co ha lagt merke til.

Med mulig kommende regler om et minimum av hjemlige spillere kan han være et interessant mulighet på venstre side, enten på midtbanen eller på backen. At han nettopp har skrevet under en ny kontrakt med Wanderers gjør imidlertid at han vil kunne bli et dyrt kjøp.

The Daily Mail melder at Liverpool, sammen med Arsenal Sevilla, Juventus og AC Milan skal være interessert i Spartak Moskva-spilleren Zhano Ananidze. Den 17 år gamle midtbanespilleren fra Georgia blir kaldt "den neste Kinkladze", men Moskva-sjefene insisterer på at de ikke hører på bud under £20m.

Spartak skal ikke ha mottatt noen bud på spilleren, men har heller ingen ønsker om å selge spilleren, som bare åtte dager etter sin 17. bursdag ble den yngste spilleren til å score i den russiske toppserien. Og han ble også den yngste spilleren til å debutere på det georgiske landslaget i en vm-kvalifiseringskamp mot Italia.

Dagens siste rykte handler om Ajax-spilleren Luis Suarez, som også tidligere har blitt satt i sammenheng med en overgang til Liverpool. Denne gangen er det The New Football Pools som melder om spekulasjoner rundt en byttehandel.

Benitez' speiderteam skal ha holdt spilleren fra Uruguay under oppsikt lenge og nå skriver hollandsk presse at det kan bli aktuelt med en byttehandel der Ryan Babel og £5m går tilbake til Ajax.

Suarez spiller for det hollandske landslaget, enten på vingen eller som hengende spiss. Sist sesong scoret han 22 mål på 31 kamper i Æresdivisjonen og kom på andreplass på toppscorerlisten.

No comments:

Post a Comment