Monday, March 12, 2007

Hva med Robben?

I følge flere medier er Arjen Robben lei av livet på Stamford Bridge. Han kan være løsningen på vingproblemen på Anfield...

Rapportene hevder at Barcelona nå har Robben som backup-mål dersom de ikke klarer å kjøpe Cristiano Ronaldo. Men det er jo flere lag som trenger gode vinger. Blant annet Rafa Benitez' Liverpool!

Blant annet skal den 23-år gamle vingen ha blitt frustrert over å bli utelatt fra Ligacup-finalen. Og denne sesongen har han bare startet 15 kamper for de blå.

Etter min mening er han, sin unge alder til tross, blant verdens beste vinger, og bør absolutt være en mann å ta opp til vurdering for Rafa Benitez. Med det nye amerikanske sjekkheftet åpent til sommeren er Arjen Robben en bra mann å ha på handlelista!

Se noen Robben-perler her:

2 comments:

  1. Nei. Nei. Nei. Nei. Nei. Nei. Nei.

    Robben er litt god, men kan ikke komme til Liverpool. Det vil gjøre at magen min blir dårlig. Og at jeg kommer til å like Love bittelitt mindre.

    Gud forby.

    Hilsen Lars A.

    ReplyDelete
  2. Excellent Blog! I would like to thank for the efforts you have made in writing this post. I am hoping the same best work from you in the future as well. I wanted to thank you for this websites! Thanks for sharing. Great websites! tandremme med medbringere

    ReplyDelete