Wednesday, March 7, 2007

Liverpool - Barcelona 0-1

Liverpool gikk fortjent videre i Champions League etter å ha slått ut fjorårets mestere Barcelona.

Scoringer fra de røde var det eneste som manglet for å gjøre kvelden komplett på Anfield tirsdag. Noen av de mange skuddforsøkene, blant annet fra John Arne Riise, burde gått inn. Det er helt klart at vi trenger en toppspiss fra absolutt øverste hylle denne sommeren.

Barcelona var som en skygge av seg selv, og ble ikke farlige før målscorer Eidur Gudjohnsen ble byttet inn i 2. omgang. En spiller jeg lenge har ment at Liverpool burde kjøpe. En spiss av rang som lenge er blitt undervurdert, og som kanskje kunne fylle våre behov.

Det ble dramatisk mot sluttet etter at Barca fikk sin scoring. Men heldigvis klarte våre gutter å holde roen inn til sluttsignalet.

Og Barcelona-trener Frank Rijkaard ga også et godt skussmål til våre gutter etterpå:

- Laget (Barcelona) jobbet hard og forsøkte alt, men Liverpool er et veldig vanskelig lag å spille mot. De er veldig sterke, spiller direkte og er mentalt godt forberedt. Av og til er fotball slik at uansett hva du forsøker kommer ikke resultatet. Jeg kan bare gratulere Liverpool med avansement. For nøytrale må dette ha vært en morsom kamp, sa Rijkaard, og det hadde han rett i.

Se høydepunkter fra kampen her:

No comments:

Post a Comment