Friday, March 2, 2007

Heder til Finnan før storoppgjør

Steve Finnan får sin 400. kamp og Bellamy har kommet med sin versjon av "golfkampen" før lørdagens storoppgjør mot Shitty United, som også går på TVNorge.

Til de som ikke har Canal Plus i heimen, eller kommer seg ut på pub lørdag av forskjellige grunner: Fortvil ikke! Kampen går nemlig på TVNorge i samsending med Canal Plus. Kanalene har samme eier, og benytter storoppgjøret til å reklamere for sitt fotballtilbud.

Dersom Steve Finnen er med i lagoppstillingen mot United betyr det at han passerer 400 spilte kamper i ligaen i sin karriere. En flott prestasjon av en av de viktigste spillerne i Liverpool de siste årene. Steve Finnan har vært en av våre mest stabile spillere og fortjener all den heder han kan få!

Det blir også spennende å se om Craig Bellamy og John Arne Riise fortsetter sitt gode samarbeid foran mål etter eskapadene på Algarvekysten. I sin versjon av det som hendte, og som trolig var STERKT overdrevet av de engelske tabloidene, sier han nå at de to hadde lagt alt bak seg allerede morgenen etter hendelsen.

- John har tatt det virkelig bra. Neste morgen var vi sammen på trening igjen, og dette er nå ikke noe problem, sier han i følge Liverpool.no.

No comments:

Post a Comment