Friday, February 16, 2007

Ingen Villa - men hvem?

Spekulasjonene om sommerens transfer-aktiviteter er i full gang, men det ser ikke ut til at det blir noen Villa.

Valencia-stjerne David Villa har i lengre tid, helt siden i fjor sommer, blitt linket til en Anfield-overgang. Men det ser ikke ut til at det blir noe av overgangen.

Trives i Spania
Han innrømmer at han liker Liverpool, men insisterer på at han trives i Spania. Og til tross for at han er kompis med keeper Pepe Reina som han spilte sammen med på Spanias U21-lag, kommer han ikke til Anfield.

- Jeg drar ofte til England for å se ham spille, og han kommer hit. Men jeg er fornøyd med å være i Spania. Det er mitt folk og mitt språk. Det kan kanskje virke merkelig å si dette i 2007, men jeg har ingen ambisjoner om å spille i utlandet, sier han i følge TribalFootball.

Eto'o?
Andre spekulasjoner er imidlertid i full gang, og det heteste ryktet akkurat nå er at Rafa Benitez skal raide Champions League-motstander Barcelona kommende sommer.

Og det er ingen hvem som helst flere medier mener står på Rafas ønskeliste, nemlig superspissen Samuel Eto'o og supertalentet Giovanni dos Santos.

I følge flere medier og nettstedet Talking Soccer har Benitez blitt gitt en blankosjekk av klubbens nye eiere George Gillett og Tom Hicks for å gjøre Liverpool til seriøse tittelutfordrere.

Samuel Eto'o framtid i Barcelona skal følge ryktene være usikker fordi han har røket uklar med manager Frank Rijkaard og lagkamerat Ronaldinho. Benitez skal se på Eto'o som den perfekte spilleren å bygge sitt kommende storlag rundt.

Ingen ting ville vært bedre om vi fikk Eto'o til Anfield. En superspiss av dimensjoner. Men er våre nye eiere villige til å bla opp slike beløp som antagelig må til for å få ham fra Barca?? Hva tror du?

No comments:

Post a Comment