Monday, February 19, 2007

Overdrevne rapporter?

I helga rapporterte en rekke medier om ville tilstander i treningsleiren til Liverpool i Portugal. De kan ha vært overdrevne.

Som tidligere skrevet sa rapportene, blant annet gjenngitt i VG, at Bellamy brøt seg inn på rommet under treningsleiren i Portugal etter at Riise hadde lagt seg fredag kveld og slo ham med en golfkølle.

(Nettstedet LFC Online viser at de har stor humor med dette bildet vi har lånt).

Nå mener imidlertid vanligvis etterrettelige Chris Bascombe i Liverpool Echo at rapportene fra Algarve har vært overdrevet i tabloidpressen. Krangelen mellom Bellamy og Riise skal ha vært ufin, men på langt nær så voldelig som tabloidpressen har fremstilt den som.

Søndagsavisene i England skrev blant annet at Benitez måtte skille spillerne i kampens hete. Men dette stemmer ikke. Echo skriver at Benitez fikk vite om det som hadde skjedd først fredag morgen, og da ble Bellamy, Riise og flere andre spillere kalt inn på teppet for å forklare seg om hvorfor de hadde begått brudd på klubbens reglement.

For klubbens beste får vi håpe at Bascombe har rett!

2 comments:

  1. Det hele viser ganske tydelig hvilken farlig sport golf er. En ting er uaktsom køllebruk, i tillegg kommer utfordringen med de uhåndterlige klærne de må bruke, sand i skoene MÅ være et problem, og vi ser jo også hvilken virkning disse lange, trøsteløse vandringene mellom de små sirkulære plenødeleggelsene gjør med kroppsformen til utøverne. Kanskje vil det mest konstruktive være å forby fotballspillere å bedrive denne farlige aktiviteten på fritida?
    Daba

    ReplyDelete
  2. Ja, burde ikke hele golfsporten egentlig vært forbudt? Vi ser jo hva slikt kan føre til. Er en sport der man går rundt med køller bra? Jeg bare spør!

    ReplyDelete