Thursday, February 15, 2007

Nytt stadionanlegg bekreftet!

Endelig er gladnyheten om at et nytt Anfield vil stå på plass til starten av 2009/10-sessong kommet!

- En må under-streke at alt det formelle ved overtakel-sen ikke er fullført, men hvis alt går som vi har planlagt vil arenaen være klar til sesongstart 2009-10, sier Ged Poynton på spørsmål om når den nye storstuen til Liverpool Football Club vil være klar til Liverpool.no.

Dette er et svært viktig skritt for klubben, om den skal være med og kjempe med de aller sterkeste i England, Europa og verden forøvrig. Med 61.000 seter vil billettinntektene øke og mulighetene for å få større navn til klubben blir dermed også større. I tillegg har vi fått nye eiere som også helt sikkert vil spytte inn mye penger til spillere. Dermed skulle framtiden være sikret, i hvert fall økonomisk.

Man kan selvsagt ikke kjøpe seg til suksess. Det burde Chelsea være et svært godt eksempel på. Nå ser vi hvordan idyllen på "brua" er i ferd med å slå sprekker. Og det er vel neppe veldig mange andre fotballnyheter som gleder oss mer akkurat nå...

Steven Gerrard sier han er overbevist om at det nye stadionet vil få den samme gode atmosfæren som på Anfield, i følge Tribalfootball, og dette understreker også Ged Poynton at han har tro på.

- Klubben har gjort en god del for å ta vare på dette, men til slutt så er det supporterne som må sørge for atmosfæren. Det er opp til dem å beholde det unike som man forbinder med Anfield.

Mer om det nye stadionet ser du på Liverpoolfc.tv.

No comments:

Post a Comment