Sunday, May 13, 2007

Bekreftet: Brasiliansk midtbanespiller på vei

Liverpool har fått kloa i en 20 år gammel midtbanespiller Lucas Pezzini Leiva - fra Brasil. Men hvem er han egentlig?

Lucas kommer fra det brasilianske laget Grêmio, og var i 2006 på Årets lag i Brasil.

Tidligere har Lucas også vært yngste spiller noensinne til å motta Magasinet Placars Bola de Ouro (Gullballen), som blir gitt til best spiller i Campeonato Brasileiro — en tittel tidligere tildelt spillere som Zico, Falcao, Careca, Romario, Kaka og Tevez.

For tiden er han kaptein for Brasils U21-lag og scoret fire mål da laget vant det Sør-Amerikanske mesterskapet for U21-lag tidligere i år.

Lucas skal være en midtbanespiller med offensive kvaliteter, som liker å gå mer framover enn Mascherano.

Lag som Barcelona og Bayern München skal også ha vært interessert i midtbaneeleganten. Men i følge Liverpool.no kunne han ikke motstå tilbudet som kom fra Anfield.

- Jeg ble overrasket da Liverpool tok kontakt. For å være ærlig hadde jeg verken planlagt eller forventet å forlate Brasil så tidlig. Ser man imidlertid på tilbudet jeg fikk, og klubben det kom fra, sier det seg selv at det var umulig å takke nei, sier midtbanespilleren til Terra Brazil.

Gremio har kvalifisert seg til kvartfinalen i Copa Libertadores - den Sør-Amerikaske utgaven av Champions League. Lucas vil imidlertid komme til Liverpool tidsnok til å rekke sesongoppkjøringen.
Les mer om Lucas i denne bloggen!
Her tror jeg Rafa Benitez har gjort nok et knallkjøp!

Her er et klipp med Lucas fra YouTube:

No comments:

Post a Comment