Thursday, May 24, 2007

Sesongen er over

Onsdag kveld tapte vi Champions League-finalen 2-1 for Milan i Hellas. Hvilket utrolig urettferdig nederlag! Men nå må vi se framover!

Liverpool eide så og si hele første omgang i finalen og det var utrolig urettferdig at de italienske lommetyvene klarte å få inn et mål rett før pause. Men nå må vi bare legge denne kampen bak oss og komme videre.

Det blir en svært spennende sommer og allerede er en rekke spiller på vei ut av døra på Anfield.

Fra før av vet vi at Robbie Fowler, Jerzy Dudek og Sami Hyypia er på vei bort. I tillegg fortelles det nå at Mark Gonzalez antagelig blir solgt i sommer, og at Boudewijn Zenden ikke blir tilbudt noen ny kontrakt, men kan gå på free transfer. I tillegg skriver Liverpool Echo at Craig Bellamy trolig også er på vei bort.

Da begynner vi å slite på venstrekanten og i angrepet. Men i følge Dagbladet skal vi handle stort og raskt i sommer. Og i følge den avisa står Morten Gamst Pedersen, Samuel Eto'o, Carloz Tevez og Daniel Alves øverst på lista.

Etter Champions League-nederlaget sa Benitez at spillere skal hentes raskt.

- Vi må ikke kaste bort tida. Vi må handle raskt for å få de spillerne vi har øverst på lista. Dersom vi ikke er raske vil vi ende opp med å få spillerne som er på 2. og 3. plass på lista, sa Benitez.

- Vi trenger også å gjøre strukturelle endringer, både på og av banen. Og mange spillere vil også forsvinne. Vi må gjøre framskritt, og gjøre det nå for å få oss to eller tre hakk oppover med en gang.

Stoler vi på at Rafa gjør det rette i sommer og tar oss oppover i ligaen??

1 comment:

  1. Dersom det er viktig for deg at denne "artikkelen" publiserers, hadde det kanskje vært en god ide å poste riktig link på APD....?

    ReplyDelete