Monday, May 28, 2007

Good bye Riise?

Ryktene går om at John Arne Riise er på vei bort fra Liverpool. Gjør det egentlig noe?

I Rafa Benitez' store opprydding i stallen denne sommeren kommer mange spillere til å forsvinne ut av døra på Anfield.
Vi vet allerede at Hyypia, Dudek og Gonzalez forsvinner. Men hvilke andre blir solgt?

I følge Dagbladet, som igjen siterer Liverpool Daily Post, kan John Arne Riise også være på vei bort - og det samme skal være tilfellet for Craig Bellamy og Harry Kewell. Momo Sissoko har også uttrykt frustrasjon over lite spilletid. Men ønsker å være med videre om han er med i langtidsplanene.

Tribal Football siterer i dag the Daily Post på at Liverpool vil gjøre Riise tilgjengelig for salg i sommer. Og både Chelsea, Juventus og AC Milan skal være interessert i venstrebacken/vingen.

Men er det noen krise om Riise forsvinner? Riktignok har han gjort mye fint for laget offensivt, og har scoret noen fine mål. Men defensivt har det vel vært så som så, og i Liverpool ønsker vi kun det beste, gjør vi ikke? Så, om Rafa klarer å finne erstatninger som er gode nok på venstresiden, kan vi godt si Good bye, Riise!

3 comments:

  1. Riise er verdens beste venstreback. Personligheten er kanskje så som så, men vi kommer ikke bort i fra at han er den beste på markedet. All honnør og jeg tviler på at Benitez selger han som har spilt mest under ham selv. Makan til tull. Så mye kan det ikke ha klikka for Benitez. Hvis han leter etter en grunn til at liverpool ikke vinner Pl så får han se på spissvalgene han gjør. Kuyt er dårligste spissen liverpool har hatt på flere år.

    ReplyDelete
  2. Dette er kun tull. Riise er det eneste seriøse alternativet vi har hatt på venstre backen i år. Med en ustabil Arbeloa og en konstant skadet Aurilio kan til å med en fem årig united suporter forstå at Rafa aldri kommer til å selge Riise.

    ReplyDelete
  3. Jeg mener både Eurelio og Arbeloa er gode alternativer. Arbeloa synes jeg faktisk har vært svært god etter at han kom - spesielt defensivt, og det er vel der en back først og fremst skal være god?

    ReplyDelete