Saturday, May 5, 2007

Fulham - Liverpool 1-0

Igjen velger Benitez å spare spillere til Champions League framfor å sikre tredjeplassen i Premier League.
Det var et reservespekket mannskap som entret Craven Cottage lørdag for sesongens nest siste kamp i Premier League. Og det er mulig at Benitez hadde Arsenals kamp mot Chelsea på søndag han hadde i tankene da han gamblet med å la mange av sine førstevalg bli hjemme.

Arsenal er ett poeng bak oss med en kamp mindre spilt. Og det er altså søndag mot Chelsea. En kamp Chelsea trolig må vinne for å ta igjen Manchester United og vinne ligaen. Og når Mourinhos menn nå er ute av dansen i Champions League vil dette bli svært viktig for de blåkledde.

Hadde jeg vært benitez hadde jag kanskje ikke jeg tatt den sjansen. Dessuten er ikke jeg sikker på at så lite spilletid førstevalgene nå får er av det beste i forhold til finalen i Hellas om et par uker. Men det er mulig at det taktiske geniet Benitez igjen gjør et riktig valg.

Insua gjorde sin andre kamp på backen og dummet seg heller ikke nå ut. I tillegg fikk Kewell sitt etterlengtede comeback på førstelaget, uten å imponere veldig. Men hva kan man forvente etter måneder på sidelinjen?

Igjen var Liverpool best på banespillet, men sliter med å produsere sjanser. Fowler viser at han nok ikke får noen fornyet kontrakt i sommer.

Liverpool stite med dette laget:
Reina - Arbeloa, Paletta, Hyypia, Insua - Pennant, Alonso, Sissoko, Gonzalez - Fowler, Bellamy

På benken:
Padelli, Finnan, Kewell, El Zhar, Hobbs

Mer om kampen på Liverpool.no og VG.no/live.

3 comments:

  1. nå var det vel strengt talt Fulham som vant 1-0

    ReplyDelete
  2. Du har så rett. Skriveleifen er nå rettet opp...

    ReplyDelete
  3. You know your projects stand out of the herd. There is something special about them. It seems to me all of them are really brilliant! https://dabong.net/link-sopcast-la-gi-uu-diem-vuot-troi-khi-su-dung-sopcast-t38316.html

    ReplyDelete