Monday, April 6, 2009

Nye eiere før sommeren?

Investorer fra midtøsten skal være sikre på å få til en avtale i løpet av de nærmeste ukene. Silva ikke interessert? Video: Før Chelsea-kampen.

Etter seieren mot Fulham kan det se ut til at årets påske blir den beste på lenge. For ikke bare går det bra sportslig; nå ser det ut til at det går mot utskiftninger på eiersiden i klubben.

For i følge avisa The Daily Star skal samtalene med interessentene fra midtøsten nå ha kommet svært langt. Samtalene skal gå ut på at Både Gillett og Hicks vil selge deler av, eller hele, sine eierskapsinteresser i Liverpool.

Til tross for tidligere å ha benektet interessen, skal Nasser Al Kharafi, som skal være god for £9mrd være nær en avtale om å bli ny eier i klubben. Hans nevø, Rafed Al Kharafi, skal ha vært tilstede på flere av Liverpools siste kamper, sammen med sjefsforhandler Abdulla Al-Sager, og skal være sikre på å få til en avtale i løpet av de nærmeste ukene. Men da må prisen komme ned, Al-Sager ifølge den irske avisa Independent.

- Vi ønsker å bygge nytt stadion i Stanley Park og gjøre laget virkelig godt, sier han.
Gillett ønsker å selge hele sin andel i klubben, mens Hicks kan ende opp med å sitte igjen med 25 prosent av aksjene, i følge avisa.

Og mens The Daily Mail for et par dager siden meldte at texanernes gjeldesproblemer kan føre til at Benitez må selge spillere før han kan kjøpe, måtte de dagen etterpå snu og fortelle om noe helt annet.


Spekulasjonene omkring David Silva fortsetter, og flere medier melder at han er Benitez' viktigste transfermål for sommeren. Men i følge Setanta Sports lover han å bli i Spania i mange år framover.

Valencia-vingen har blitt linket med en rekke klubber, deriblant Liverpool, men tar nå bladet fra munnen.

- Jeg har kontrakt med Valencia i mange år framover og ønsker å fullføre denne. Jeg gleder meg over å være Valencia-spiller, sier han i følge Setanta.

Onsdag er det Champions League som igjen står på planen. Liverpool tar imot Chelsea på Anfield. Her er noen tanker før oppgjøret.

VIDEO: Bet Republic før Liverpool - Chelsea.

No comments:

Post a Comment