Monday, April 27, 2009

Mot travel sommer?

Mot mange utskiftninger på Anfield i sommer? Hvem er på vei inn og hvem forsvinner ut?

Den siste tiden har jeg vært slapp på oppdateringer. Jada, jeg vet det. Jeg har skrevet mer eller mindre uavbrutt om laget jeg elsker i snart to og et halvt år. Men det er med blogging, som med andre hobbyer; inspirasjon og lyst kommer og går. Og så trengte jeg rett og slett en pause.

Men nå skal jeg forsøke å komme igang igjen!

For selv om det nærmer seg slutten av en svært spennende sesong for Liverpool, som dessverre ser ut til å ende med langt indre enn vi kunne håpe på, går det mot nok en høydramatisk Silly Season!

Spekulasjonene om spillerkjøp er som vanlig langt flere enn vi realistisk kan tro faktisk blir gjennomført. Men i følge Metro.co.uk blir det en travel sommer på Anfield. Nettstedet hevder at det fortsatt er Gareth Barry som er Benitez' hovedmål og at det også er interesse for Carlos Tevez.

Men Benitez vil ikke ha ubegrenset med penger og må gjøre noen valg. Dersom Tevez skal bli Robbie Keanes erstatter, kan det bli på bekostning av et annet transfermål: Middlesbrough-vingen Stewart Downing. Dersom Boro rykker ned vil det imidlertid trolig bli store utskiftninger på Riverside.

I tillegg meldes det at Anfield-hierarkiet trolig må se seg om etter en erstatter for Daniel Agger, som ikke vil fornye sin kontrakt. Det skal være stor sannsynlighet for at han forsvinner til enten Milan, Inter eller Juventus.

Dersom Agger forsvinner kan imidlertid en annen være danske på vei inn, i og med at Simon Kjær sier han ønsker seg til enten Liverpool eller Manchester United. Dansken har skrevet ny kontrakt med sin klubb Palermo, men i følge Footylatest.com er det stor sannsynlighet for at han vil til en annen liga.

- En dag står jeg kanskje med muligheten for å velge mellom å spille for Liverpool og Manchester United. Dersom United kun hadde to forsvarsspillere og bruk for en tredje, mens Liverpool hadde Agger, Carragher og Skrtel, ville jeg uten tvil velge Manchester United, sier Simon Kjær til Tipsbladet.dk.

- Man kan ikke velge med hjertet i slik situasjon. Jeg er profesjonell, sier den unge dansken.

Av andre alternativer for spillere på vei inn, spekuleres det for tiden villt i en rekke navn. Et av disse er den makedonske spissen Goran Pandev, som også tidligere er blitt satt i sammenheng med en overgang til England og Merseyside.

Nå skal han i følge FansFC at seks av åtte kvartfinale-lag fra denne sesongs Champions League er interessert i hans signatur. Og ett av disse lagene var som kjent Liverpool.

Forøvrig skal Liverpool sammen med Celtic være interessert i den spanske midtbanespilleren Jordi Gomez, som for tiden er på utlån hos Swansea City fra Espanyol. Der skal 23-åringen ha gjort en god jobb og har scoret 12 mål på 41 kamper; noe som har gjort Benitez interessert i spilleren.
Gomez er blitt plukket ut på PFA Championship Team of the Year, og kan komme for så lite som £2m.

Ellers kan det se ut til at vår gamle spiss, Fernando Morientes, som aldri fikk det helt til på Anfield, skal få ny klubb i sommer. Footylatest skriver at han kan komme til å havne hos AC Milan på en free transfer.

No comments:

Post a Comment