Saturday, June 2, 2007

Alt på ett kort?

I følge den seriøse britiske avisa The Independent skal Rafael Benitez være villig til å satse hele sommerens transferbudsjett på én spiller.

I følge avisa skal Benitez være villig til å gamble med mye av sine transferpenger denne sommeren for å skaffe seg en av verdens beste spisser – Samuel Eto’o.



I følge mediene vil Eto’o koste omkring 35 millioner pund – eller drøyt fire hundre millioner norske kroner. I så fall må antagelig Benitez finansiere ytterligere spillerkjøp ved hjelp å selge andre fra sin egen stall.

Etter at Manchester United viser offensive takter på overgangsmarkedet med å hente de to talentene Nani og Anderson for omkring 420 millioner kroner.

Så nå er det på tide at Liverpool kommer på banen etter de virkelig store spillerne som går rett inn i førstelaget og gjør oss til en trussel for United, Chelsea og Arsenal i den kommende Premier League-sesongen.

Etter at Benitez kom med kritiske bemerkninger tydelig rettet til våre nye eiere etter tapet i Champions League-finalen, er det på tide at Gillett og Hicks ”shows us the money” som de har snakket om så mye.

Men er det lurt å i så fall bruke så mye penger på én spiller?

3 comments:

  1. Vi trenger en spiss som Eto'o hvis vi skal vinne PL. Koster han 400 mill ja så gjør han det. Har vi råd til å la være er spørsmålet jeg stiller meg. Hvor lenge skal vi gå uten seriegull?:(

    ReplyDelete
  2. Det som er sikkert er at du må prøve å oppdatere bloggen litt oftere viss du vil at folk skal følge med.

    ReplyDelete
  3. ja, jeg syns vi skulle ha kjøpt eto'o

    ReplyDelete