Friday, May 1, 2009

Kroat til Anfield?

Kroatisk midtbanespiller på vei? Tevez aktuell? Glen Johson aktuell? Marokkansk spiss til Anfield?

Liverpool skal ha erklært sin interesse for den kroatiske midtbanespilleren Danijel Pranjic, som i dag spiller for hollandske Heerenveen, melder nettstedet ShanklyGates.

Den 26 år gamle vingen har hatt en stor sesong i Nederland og har scoret 20 mål på 30 kamper totalt, hvorav 16 mål på 29 ligakamper.

Det er spillerens agent, Søren Lerby, som sier at Liverpool har vist interesse, sammen med en rekke andre klubber. Både Newcastle, Real Betis og Sevilla skal ha følere ute, men Liverpool skal være mest interessant.

- Liverpool har allerede vist sin interesse, sier agenten.

VIDEO: Se noen Pranjic-mål her!



Ellers fortsetter ryktene å gå om Manchester Uniteds Carlos Tevez. I dag er det The Daily Mail som skriver at Liverpool ønsker å utnytte den usikre framtiden til spissen. Tevez har sagt at han mest sannsynlig vil bort fra Old Trafford, og forrige uke avslørte han at det er interesse fra andre ligaer. Men Liverpool ønsker å gi ham sjansen til å bli i England, slik at han slipper å rykke opp familien.

I tillegg får han også muligheten til å bli gjenforent med sin landslagskollega Javier Mascherano.

I følge avisa vil det koste Liverpool omkring £30m for å løse ham fra kontrakten han har med managerselskapet, akkurat slik det ble gjort med Mascharano.

Et annet hett transferrykte akkurat nå er Portsmouths Glen Johnson, som også har blitt satt i sammenheng med Liverpool mange ganger tidligere.

Nå skriver The Mirror at Aston Villa og Tottenham også er interessert i spilleren, sammen med Liverpool.

Prisen på £16m skal ha skremt bort eventuelle interessenter fra andre ligaer.

Ellers forteller the Daily Post i dag at Liverpool ønsker å signere den russiske forsvarsspilleren Yuri Zhirkov, som i dag spiller for CSKA Moskva.

Chelsea skal i lengre tid ha vært interessert i venstre-backen, men Benitez ønsker i følge avisa å styrke lagdelen han passer inn i.

Avisa skriver Benitez kan finansiere kjøpet delvis ved å selge Andrea Dossena tilbake til Italia.

Og det siste ryktet jeg nevner i dag er spissen Mounir El Hamdaoui, som i dag spiller for AZ Alkmaar i Holland. Den hollandsk-marokkanske spilleren skal i følge VitalFootballs lesning av aviser være et transfermål for Benitez & Co.

Hamdaoui har tidligere vært innom Premier League-fotball for Derby County, før han ble lånt ut til Tottenham. Men han fikk ikke mange muligheter for førstelagsfotball. Siden han endte opp i Alkmaar i 2007 har han scoret 27 mål på 49 kamper.

No comments:

Post a Comment