Tuesday, July 7, 2009

Fransk midtbanespiller?

Fransk midtbanespiller kobles til Anfield. Siste nytt om spillere på vei ut. Unik video.

Når det gjelder hvilke spillere Rafael Benitez vil hente inn til Anfield, i tillegg til Glen Johson denne sommeren, virker det sannsynlig at dette blir enten en spiss eller ving. Og den siste offensive spilleren til å bli koblet med en overgang er i følge både FourFourTwo og Sky Sports franske Mathieu Valbuena.

Rapporter fra Frankrike sier at Wigan har lagt inn et bud på den 24 år gamle offensive midtbanespilleren, i tillegg til at både Everton og Chelsea også skal ha ytret sin interesse.

Men skal vi tro Sky Sports er det Liverpool som leder an i jakten på Marseille-spilleren.

- Wigan er interessert i Mathieu, men jeg tror han vil til en stor klubb i England. Liverpool er også interessert, men det er også lag i Spania, Tyskland, Italia og Rusland, sier spillerens agent.


Det kommer forøvrig motstridende beskjeder hva gjelder Xabi Alonso og Real Madrid. Sky Sports skriver at Real fortsatt er interessert, men ikke har lyst til å betale det Liverpool forlanger for midtbaneeleganten.

- Xabi Alonso er en prioritet dersom han passer vårt budsjett, men det ser ikke slik ut. Vi er langt fra det beløpet Liverpool ser for seg, skal en av sjefene på Santiago Bernabeu ha sagt til den spanske radiostasjonen Onda Madrid.

Chelseas nye manager Carlo Ancelotti sier imidlertid i følge FootyLatest at Real Madrid har pengene som skal til om de ønsker å hente spanjolen.

- Madrid kan kjøpe Ribery, det vet jeg. Men ikke bare ham - også Alonso. Jeg vet hvor mange spillere Madrid kan kjøpe, sier Ancelotti.

Samtidig melder The Mirror at Real har kommet med et nytt bud på Alvaro Arbeloa, avisa mener de tror de kan hente ham for £5m. Og i følge The Times vil Barcelona komme med et bud på £25.7m for Javier Mascherano, men i følge Goal.com vil Liverpool kreve minst £40m.

Til slutt vil jeg ta med en unik video som har dukket opp. Den viser Liverpool i spill mot Newcastle og Everton i 1901 og 1902. Bildene stammer fra 800 ruller med film som lå i kjelleren på en butikk i over 70 år. Filmene viser unike bilder av hverdagslivet i Storbritannia, og blant annet de tidligste bildene av et Merseyside-derby.

Les mer her, og se videoen her:

No comments:

Post a Comment