Thursday, July 16, 2009

Italiensk erstatning for Alonso?

Italienske og brasilianske midtbanespillere linkes som erstattere for Alonso. Silva linkes igjen. Se St. Gallen-høydepunkter.

Situasjonen er ennå uklar hva gjelder framtiden for Xabi AlonsoMerseyside. Men et par faktum begynner å se klare ut. I følge Goal.com sier Guillem Balague til Sky Sports at Liverpool synes det er greit å selge Alonso, om de får nok penger for ham. Real Madrid er ikke ferdige med sommerens kjøpefest, men trenger også å selge unna noen av stjernene de allerede har i stallen.

Xabi ønsker på sin side å få situasjonen avklart før lørdag - da han skal slutte seg til Liverpools pre season-tropp. The Daily Mail hevder Alonso har sagt til Benitez at han ønsker å være en del av revolusjonen i Madrid, men har ennå ikke gått ut og sagt dette offentlig. Hadde han IKKE ønsket å bli solgt tror undertegnede imidlertid hans agent eller Benitez for lengst hadde lagt saken død. Noe de ikke har gjort.

Det skorter imidlertid ikke på erstattere for Alonso som nå kobles til Liverpool. Både The Daily Mail og flere andre medier, som Channel4 og Goal.com, forteller om Romas Alberto Aquilani. I følge en artikkel i Gazzetta dello Sport har Liverpool sendt en delegasjon til den italienske hovedstaden for å legge inn et bud på £15m.

Opprinnelig skal budet ha vært på £13m, men skal ha blitt økt til £15m, med en femårs-kontrakt verdt nesten £3m per sesong, som lokkemiddel for spilleren.

En annen midtbanespiller som kobles i overgang til Merseyside og Liverpool er brasilianeren Hernanes (fullt navn: Anderson Hernanes de Carvalho Andrade Lime).

Spilleren har blitt linket til klubber i Italia i lengre tid og spesielt Milan, som erstatter for Kaká. Men nå hevder brasiliansk presse, i følge The New Football Pools at Liverpool ser på ham som en mulig erstatter for Alonso.

24-åringen sammenliknes med Pirlo og skal være kjent for sine dribleegenskaper og sitt harde skudd, og her kan du se ham i aksjon:




Og om ikke det skulle være nok: I følge The Daily Telegraph vil pengene man eventuelt får for Alonso brukes på å forsterke kontrakten til Javier Mascherano og å sikre seg vingen David Silva fra Valencia.

I tillegg skriver avisa at Benitez ikke har utelukket en byttehandel der Wesley Sneijder kommer fra Real Madrid og Athletic Bilbaos Javi Martinez skal også være et sannsynlig alternativ.

Gikk du glipp av Liverpools treningskamp mot St. Gallen? Her kan du se høydepunktene fra kampen, blant annet med Glen Johnson i aksjon:

No comments:

Post a Comment