Friday, July 3, 2009

Negredo i byttehandel?

Real Madrid i forhandlinger om Alonso og Arbeloa, med Negredo som lokkemat. D'Agostino erstatter Alonso? Martins linkes.

I dag kan vi altså ønske gode gamle King Kenny velkommen tilbake i Liverpool, denne gangen i en rolle på akademiet og som ambassadør for klubben. Kenny Dalglish skal jobbe med unge talenter, i tillegg til å styrke klubbens profil over hele verden.

Det har roet seg litt ned med historier om Xabi Alonso de siste dagene. Men at det kommer bud på både Alonso og Javier Mascherano virker ganske sannsynlig.

Og i følge Sport.co.uk vil Real Madrid nå krype til korset hva gjelder Liverpools prisforlangende for Alonso. Og nettstedet mener å vite at de to klubbene nå er i forhandlinger, der den spanske klubben tilbyr Liverpool Alvaro Negredo pluss penger for Alonso. De henter sin informasjon fra den spanske avisa Marca, som også hevder at Rafa Benitez ser positivt på å få Negredo til Anfield. Og som vi vet fra før ønsker også Negredo å spille for Liverpool, men Tottenham skal også være interessert i ham.

Tidligere skal Liverpool ha avslått et bud på €35m, som også inkluderte Alvaro Arbeloa. Men nå skal budet være øket til €41m, pluss Negredo. Forøvrig sier Reals første store signering i sommer, Kaka han ønsker å spille sammen med XabiBernabeu neste sesong.

Ellers skriver The Daily Mail at Benitez & co ser på Udineses playmaker Gaetano D'Agostino som den perfekte erstatter om Alonso forsvinner.

Avisa skriver det forventes et salg av Alonso og Arbeloa i løpet av de nærmeste dagene og i tillegg til Liverpool er også Juventus interessert.

Goal.com skriver at Mascherano ønsker en overgang til mesterligavinner Barcelona, men at Liverpool kun selger til rette prisen.

I følge
El Mundo Deportivo skal Rafa Benitez ha innsett at han må la Javier gå til den spanske klubben.

Av andre spekulasjoner som dukker opp melder FansFC at Liverpool ser på flere alternativer for spisspartner til Torres.

Denne gangen er det Newcastles
Obafemi Martins som skal være aktuell.

Etter at Newcastle rykket ned denne våren er det blitt forventet at blant andre Martins vil bli solgt og Liverpool skal kunne hente ham for omkring £6m.

Forøvrig må jeg bare kommentere sommerens kanskje mest overraskende overgang. Det er ser nå ut til å bli endelig at Michael Owen blir Manchester United-spiller fra neste sesong. I følge The Daily Telegraph har han nå gjennomført en medisinsk sjekk.

Jeg synes det er synd og skam at vår gamle storscorer svelger alt han har av stolthet og inntar United-trøya, bare for å få Champions League-fotball og eventuelt en tur til Sør-Afrika neste sommer. Skuffende, spør du meg.

Hva mener du?

No comments:

Post a Comment