Friday, July 10, 2009

Ribery?

Bettingselskap kutter oddsen på at fransk superspiller havner på Merseyside.

Mange vil få vann i munnen av tanken på å få Franck Ribery, en spiller som også ble koblet med Liverpool i fjor sommer, til Anfield. Denne sommeren er han først og fremst blitt linket med overganger til Manchester United og Real Madrid - som i følge enkelte medier skal være hans eget uttalte ønskede destinasjon.

Men nå kommer det svært spennende nyheter fra Goal.com, som melder at en av storbritannias største betting-selskaper, SkyBets plutselig har satt oddsen ned på en overgang for Ribery til Liverpool. Akkurat slik de gjorde rett før det ble klart at Owen gikk til Manchester United.

Bookmakeren skal ha kuttet oddsen på en Liverpool-overgang for franskmannen fra 66/1 til 8/13 etter at mengden spill på at overgangen skal bli noe av.

- Etter at det strømmet inn penger på at han skulle gå til Manchester United og Real Madrid, samtidig som Bayern sa han ikke skulle noe sted, har vi nå sett en flom av spill på at han skal til Liverpool, sier Skybets Dale Tempest til Oddspreview.com.

Så kan man komme med motargumentene om at dette er en overgang Liverpool ikke har råd til. Og det stemmer trolig, dersom Xabi Alonso ikke blir solgt til Real Madrid. Og samtidig skal vi legge merke til en interessant kommentar under saken hos Goal, fra "Zoltan Sweden".

«All i can say is that if this is true, we also got new owners. Have heard these rumours for some weeks that a deal for new ownership already were in place but nothing would be published before we got the players we wanted. Don't know what to believe but you can always hope ;)»

Og hvis du samtidig kobler dette med mitt innlegg fra 24. juni om nye eiere på vei, begynner dette å bli spennende... eller?

3 comments:

  1. Laget

    Reina
    Johnson Carra Skrtel Insua

    Kuyt Gerrard Mascherano Ribery

    Torres Villa

    ReplyDelete
  2. d e jo ett drømmelag

    ReplyDelete
  3. Laget


    Reina

    Johnson Carra Agger Aurelio

    Kuyt Gerrard Alonso Mascherano Ribery

    Torres

    ReplyDelete