Sunday, July 19, 2009

Snarlig avgjørelse om Alonso

Alonso møter Benitez i avgjørende møte. Silva og Young linkes. Aquilani likevel aktuell? Voronin kan bli solgt?

Det ser altså ut til at vi står overfor en snarlig løsning på situasjonen rundt Xabi Alonso og Real Madrid. Nå skriver både Guillem Balague i sin blogg på Sky Sports sider og News of the World at sjansen er stor for at Alonso blir i Liverpool kommende sesong.

Goal.com skriver imidlertid at Liverpool er villige til å la Alonso gå til Real Madrid dersom Wesley Sneider går den andre veien og The Times skriver at Benitez nå vil intensivere sin innsats for å hente David Silva til Anfield.

Vi får antagelig smøre oss med tålmodighet noen timer til, for som Balague skriver på sin egen blogg, vil trolig avgjørelsen falle i dag, når Benitez og Xabi møtes ansikt til ansikt for første gang på en stund.

Samtidig skriver News of the World at Benitez nå har Aston Villas Ashley Young som sin største prioritet framover. Tottenham har nylig fått avslått et bud på £18m for Young, mens Villa skal ha gitt spilleren en prislapp på £30m.

Villa hentet Middlesbroughs Stewart Downing til Villa Park. En spiller som fungerer i samme posisjon som Young. Han er imidlertid skadet og vil ikke være aktuell for spill før utpå høsten.

Av andre rykter vil jeg også nevne at Alberto Aquilanis navn igjen har dukket opp, til tross for at historiene om ham tidligere denne uka ble kraftig tilbakevist av spillerens agent. Britiske Channel4 og Goal.com skriver at Aquilani er en av spillerne Roma faktisk ønsker å kvitte seg med, uavhengig av hva hans agent måtte mene, og at det pågår samtaler om en overgang verdt £22m.

Roma-trener Luciano Spalletti skal ha bekreftet at klubben trenger å kvitte seg med spillere for å få inn penger til nye innkjøp. Og til tross for at Aquilani skrev under en ny kontrakt med klubben nokså nylig, er han en av de som kan bringe inn mest cash i kassa.

- Vi vil helt klart vurdere ethvert tilbud som kommer inn på Aquilani og vurdere dem nøye, sier Spalletti fra lagets treningsleir, til Channel4.

Og til slutt tar jeg med at nettstedet Inside Futbol melder at Dortmund er ute etter å finne en erstatter etter at Alexander Frei ble solgt til Basel. Blant de spillerne som vurderes er Andriy Voronin, som sist sesong imponerte under sitt utlån til Hertha Berlin.

Dordmund ønsker seg en liknende avtale som Hertha hadde, med et utlån og en avtale der de har muligheter for et kjøp senere. Det antydes også at Voronin, til tross for Benitez pene ord om ham under den pågående treningsleiren i Sveits, vil være til salgs.

No comments:

Post a Comment