Saturday, June 30, 2007

Gabriel Heinze??!

Ja, du leste riktig. Om Fernando Torres kommer i sommer, blir kanskje ikke det den største overraskelsen likevel.

For i følge The Times skal nemlig Heinze være neste spiller som Benitez har lagt sine årvåkne øyne på, med ønske om å styrke forsvaret. Den venstrebeinte forsvarreren vil i så fall bli en svært sterk utfodrer til John Arne Riise.

Heinze er ikke helt inne i varmen hos United for tida og kan bli den første store overgangen fra Shitty United til Liverpool på svært mange år. Faktisk har det ikke kommet noen fra United til Liverpool siden 1964! Men i følge avisa skal Heinze kunne komme for kun £6m. Og det vil jeg si er en svært gunstig pris for en såvidt solid spiller.

Samtidig skriver avisa også at Manchester City skal ha kommet inn i siste liten for å forsøke å snakke Fernando Torres foran Benitez' øyne, etter å ha fått en masse Thaksin Shinawatra-penger. Disse påstandene er ikke blitt bekreftet, men Torres har nok bestemt seg for at det er til Anfield han vil!
Her kan du se hvordan Heinze taklet Fernando Morientes i 2006:

2 comments:

  1. Er litt skeptisk til å forhandle med scum...

    ReplyDelete
  2. jo, skjønner hva du mener. Men jeg mener at vi skal drite i hvilken klubb et er, så lenge vi får en god spiller. Hadde vært værre om en god spiller gikk fra oss til dem...

    ReplyDelete