Friday, June 15, 2007

Mister vi Benitez?

Nå begynner jeg å bli skikkelig urolig. Skal vi miste mannen som er den rette for å ta Liverpool tilbake til toppen?

Benitez forlot i sin tid Valencia fordi eierne der ikke bladde opp nok penger til overganger. Nå kan det samme skje på Anfield. Den relativt seriøse britiske avisa Daily Mail skriver i dag at det nå viskes i gangene på Anfield og Melwood om at Anfield er misfornøyd. Og det kan man vel kanskje forstå?

I dag gikk Rick Parry ut og la ut om hvor fornøyd han var med de siste ukene, med å ha fått på plass nye kontrakter med Gerrard, Alonso, Reina og Carragher - i tillegg til at man har fått på plass de nye stadionplanene. Og det er jo forsåvidt viktige ting det. Men hva er enda viktigere for oss suporterne? Jo, å vise at man er seriøse tittelutfordrere allerede neste år. Og det blir man ikke uten et par store signeringer i sommer.

Gillett og Hicks har snakket veldig mye om at de skal støtte alle planer Rafa måtte komme opp med. Men når skal de vise oss pengene? Til Daily Mail sier en kilde at Benitez vil forsvinne fra Anfield om dette ikke skjer.

- Dersom Gillett og Hicks ikke gir Rafa et budsjett stort nok til å utfordre tittelsjanene kommer ikke Rafa til å bli lenge på Anfield. Det ser rett og slett ikke ut til at Liverpool konkurrerer på transfermarkedet akkurat nå, sier kilden til avisa.

Det har vært et hav av spekulasjoner de siste ukene, og stadig kommer det rapporter om at Liverpool trekker seg på grunn av for høye priser. Fortsetter det sånn så kan vi ikke bebreide Benitez om han ikke gidder mer og drar...

4 comments:

  1. Who cares what you mean??get a life, mate!!

    ReplyDelete
  2. Pøhh, Benitez blir. Ikkenoe å være redd for. Veldig bra side fortsett med å skrive og oppdater når du har tid.

    ReplyDelete
  3. Det der er ryktemakeri, ikke noe annet. Pengene og nye spillere kommer. Skjønner ikke hva folk stresser med.

    Skjønner heller ikke hvorfor folk gidder å lese og kommentere meningene til folk hvis meninger de ikke bryr seg om. Hvem trenger å få seg et liv?

    ReplyDelete
  4. ryktes om at torres er på vei, dette ville ivertfall vært en kanonsignering

    ReplyDelete