Saturday, June 30, 2007

Unguttene renner inn

I dag ble det bekreftet at Liverpool har hentet det 16 år gamle Barcelona-talentet Dani Pacheco. Men det er ikke det første unge talentet som hentes.

Det kommer til å bli trangt på treningsfeltet og mange om beinet på reservelaget kommende sesong. Her er en oversikt over de unge talentene som er hentet inn den siste tiden:

Dani Pacheco er spiss og skal i følge Sky være et svært stort talent som Benitez snappet foran mange andre interesserte. Blant lagkameratene har han kallenavnet "The Killer", og er vår nyeste signing.

Mikel San Jose (18) er forsvarsspiller og ble klar torsdag. Han kom fra Athletic Bilbao og var en av deres mest lovende forsvarere.

Nikolay Mihailov (19), bulgarsk U21-keeper ble hentet inn dagen før det igjen, fra Levski Sofia.

Krisztián Németh (18) og Andras Simon (17) kom fra MTK Hungaria. Németh og Simon er begge spisser og er ventet å gå rett inn på reservelaget til Gary Ablett

Lucas Pezzini Leiva (17) spiller på midtbanenn og ble hentet fra fra Grêmio for noen uker siden.

Alex Kacaniklic er svensk midtbanespiller og kom fra Helsingborg.

Marvin Purie er spiss og kom fra Borussia Dortmund.

Åtte nye spillere, altså - i løpet av noen få uker. Og dette kommer i tillegg til de som skal gå rett inn i første 11`eren. Det er spennende tider vi lever i og jeg tror denne rekrutteringen lover godt for framtida til de røde!

2 comments:

  1. Lucas Leica 17??? Er ikke han 20 år eller noe sånt??

    ReplyDelete
  2. Lucas Leiva er 20 år ja, født i 87.

    ReplyDelete