Wednesday, June 27, 2007

Torres + Defoe?

Er det Torres og Defoe som blir neste sesongs nye spisspar på Anfield?

Sagaen med overgangen til Fernando Torres fortsetter, og de siste rapportene sier at Liverpool vil vente til Torres er tilbake fra ferien igjen. I følge Liverpool Echo er Torres tilbake på treningsfeltet i starten av juli, og kan gjøre seg opp sin egen mening og si ting til klubben sin.

- Vi kan ikke hindre at Torres blir solgt. Alle spillere har en salgsklausul i sine kontrakter. Og om kravene i denne klausulen blir møtt kan vi ikke stoppe det, sier Atletico Madrid-president Enrique Cerezo i følge avisa.

Cerezo ser imidlertid ut til å få problemer om Torres blir solgt. Det murres kraftig blant supporterne som allerede har satt i gang protestaksjoner.

Samtidig skriver avisa The Daily Mail at Parry & co. har lagt sine øyne på Tottenhams Jermaine Defoe i et kjøp verdt omkring £12m, melder All3points . Tottenham skal i følge enkelte kilder være i ferd med å forsøke å kjøpe Charltons Darren Bent, mens noen kilder sier at Charlton krever mer enn Tottenham er villig til å gi.

Men hva sier vi? Torres og Defoe? Høres ikke det ut som et relativt bra spisspar?

Noen Defoe-mål fra siste sesong:

2 comments:

  1. Nydlig at du oppdaterer. Fortsatt utrolig bra side, men med Liverpool.no nede ser jeg helst at denne skal holde meg oppdatert sånn nogenlunde i Torres handelen, om det hadde vært mulig ;-) Stå på Murphy .
    YNWA

    ReplyDelete
  2. Takk for det! Ja - det er spennende tider. Men det er så mange rykter nå at det er umulig å oppdater helt fortløpende. Forsøker heller å oppsummere litt innimellom. :o)

    ReplyDelete