Thursday, June 28, 2007

Hektiske dager på Anfield

Nye unge talenter strømmer inn på Anfield, og positive nyheter om Torres!

Det siste døgnet har Liverpool signert kontrakter med ytterliger to unge talenter. Først kom nyheten fra Skysports.com om at vi har kjøpt Athletic Bilbaos forsvarer Mikel San Jose.

- For oss er dette dårlige nyheter, men Mikel har bestemt seg for Liverpool og det var umulig for oss å kjempe imot en slik europeisk gigant, heter det i en uttalelse fra klubben.
Og i går ble det kjent at vi hadde kjøpt den bulgarske U-21-keeperen Nikolay Mihaylov (bildet) fra Levski Sofia.

Samtidig blir det stadig mer klart at Fernando Torres snart er rød. Meldinger sier at Atletico nå har blitt enig med Villarreal om overgang for Diego Forlan - som ganske sikkert er ment som erstatter for Torres.

Liverpool Echo forteller også i dag at Torres har blitt bedt om å bestemme seg for hvor han vil spille neste sesong. Og i følge avisa skal 23-åringen ha blitt veldig fristet av en overgang til Anfield.
Atletico gjør imidlertid sitt ytterste for å trenere en slik overgang, og vil nå tvinge sin stjernespiss til å be om en transfer.

Noen flere Torres-godbiter:

3 comments:

  1. Dette er den murphyen vi kjenner, som oppdaterer og får opptimisme. Stå på murphy , snart blir du startside! ;D Sinnsykt bra blgg

    ReplyDelete
  2. Ha forresten en god sommer!

    ReplyDelete
  3. Hehe... det hjelper med skryt, veit du! Takk og god sommer til deg også! JEg skal ha ferie om et par uker - men Murphy kommer aldri til å sove! :o)

    ReplyDelete