Tuesday, June 30, 2009

Bud på Silva?

Siste nytt om Alonso, Mascherano og Arbeloa. Nytt bud på Silva? To offensive talenter linkes.

Historiene om at Xabi Alonso og Javier Mascherano kan komme til å forsvinne fra Liverpool i sommer vil dessverre ikke forsvinne. Om de to midtbanedynamoene skulle bli borte fra kommende sesong, mener jeg det er et stort slag mot håpet om å ta gullet hjem til Anfield igjen.

Det aller siste om Alonso er at hans agent Inaki Ibanez jobber hardt for å avklare situasjonen, innen 19. juli som Xabi har satt som en deadline. Om ingenting er klart da blir han på Merseyside. Til den spanse avisa AS sier han i følge The Daily Mail at "jeg vet ikke hva som skjer. Nå er det opp til klubbene å forhandle".

I et annet intervju skal han ha sagt at en overgang "ikke er umulig", men at det avstand mellom klubbene hva gjelder vurderingen av pris.

Den britiske avisa melder videre at Real Madrid vurderer å legge inn et samlet bud på £55m for Alonso, Mascherano og Alvaro Arbeloa. Mens avisa Sport i følge TribalFootball mener det samlede budet vil være på £60m.

Dette er imidlertid mindre enn det Benitez vil ha for spillerne sine. I følge avisa vil Rafa ha nærmere £80m for de tre.

Dagens mest oppsiktsvekkende melding kommer fra FootyLatest som skriver at rapporter i Spansk radio slår fast at Liverpool har gjort et konkret framstøt om å kjøpe David Silva fra Valencia.

Meldingen kan tolkes som om klubben har godtatt budet og at det nå er opp til spilleren om han vil forlate Spania til fordel for England og Merseyside. I tillegg rapporteres det at dette gjør Alonsos exit fra Anfield enda mer sannsynlig.

Andre rykter forteller i dag at Liverpool er interessert i det argentinske 19 år gamle spisstalentet Matias De Federico. Nettstedet Sport.co.uk skriver at midtbanespilleren, som kalles "den neste Messi", kan tenke seg en overgang til Liverpool.

- Jeg liker å se Premier League, de spiller svært raskt og jeg tror det ville passe min spillestil godt, sier han.

I tillegg kobler nå nettstedet The New Football Pools liverpool med en overgang for PSVs Ibrahim Afellay. Den offensive midtbanetalentet har blitt koblet med mange andre klubber også, med Arsenal som rapportert mest interessert tidligere. Men etter Andrey Arshavins ankomst på Emirates skal interessen ha dabbet av.

23-åringen er nederlender av marokkansk herkomst og er et produkt av PSVs talentskole og har tross sin lave alder allerede 16 landskamper for Nederland. Han kan spille på begge vingene eller som spiss og kan trolig være en godt offensivt suplement på Anfield.

No comments:

Post a Comment