Wednesday, June 24, 2009

Noe VIRKELIG stort på gang...?

Nye investorer på vei inn? Ferskt bud på David Villa?

Litt for mange tilfeldigheter som peker i den samme retningen? Eller er det bare jeg som overtolker visse signaler? Den siste tiden har det gått rykter om nye investorer, til en ikke navngitt Premier League-klubb. Og de fleste tror dette er Portsmouth.

Men følg med: Den relativt ferske Liverpool-bloggen TheRoadEnd skriver i dag at George Gillett og Tom Hicks har engasjert firmaet Franklin Andrews Kramer & Edelstein - et firma som skal være kjent for å komme inn i siste del av prosessen når store firmaer skal selges, for å maksimere prisen.

Bloggen hevder firmaet fra i dag av har representanter i midtøsten for å møte flere interesserte parter.

Det har de siste årene gått mange rykter om salg av klubben, men dette topper trolig det meste. Her hevdes det nemlig at salget trolig vil være klart i løpet av helga, og at større summer vil bli gjort tilgjengelig til spillerkjøp.

Da er det også nokså oppsiktsvekkende at det omtrent akkurat samtidig kommer en rapport gjennom nettstedet FootyLatest, som hevder den spanske avisa Marca skriver at Liverpool er i ferd med å komme med et kjempebud på David Villa, fordi man har "managed to find the funds to make a massive bid".

Samtidig sier imidlertid Fernando Torres at han tror landslagskompisen blir i Spania. Både Barcelona og Real Madrid er selvsagt også interessert, mens Torres ikke tror Liverpool har midlene som skal til.

Eller er det i ferd med å endre seg? Er det for godt til å være sant? Er det noen som forsøker å lure oss? Hva tror du?

No comments:

Post a Comment