Saturday, August 1, 2009

Villa linkes igjen

Nok en gang blir David Villa koblet til en overgang fra Valencia til Liverpool.

Sommeren 2009 har vært sterkt preget av at Xabi Alonso ønsker å dra fra Merseyside for å spille for Real Madrid. Og denne helga har det kommet historier om at han har levert inn en egen transfer-søknad til Rafa Benitez, og at andre klubber også skal være interessert. Det skal ha blitt satt en 48-timers frist for Real til å komme opp med et tilfredsstillende beløp, slik at avtalen kan bli sluttført. Trolig vil det komme en avgjørelse mandag.

Samtidig spekuleres det vilt i hvilke spillere Benitez vil bringe inn om Alonso forsvinner. Etter at Alvaro Arbeloa ble solgt til Madrid, og flere andre mindre sentrale spillere også er blitt solgt, begynner det å bli klart at forsterkninger må komme inn. Tidligere har jeg skrevet om Alberto Aquilani, som igjen linkes til Liverpool.

Men i dag skriver The daily Telegraph at Liverpool igjen skal være interessert i å parre Fernando Torres med David Villa i angrepet. Dette til tross for at Villa for bare noen dager siden gikk ut og sa han trolig blir i Valencia - slik blant andre FourFourTwo skrev.

Men nå drar altså Telegraph igjen den gamle koblingen, og skriver at Liverpool skal føle seg trygge på å kunne hente ham, til tross for at han tidligere i sommer skal ha avslått tilbud fra både Barcelona og Real Madrid.

Jeg får vann i munnen når jeg tenker på at dette eventuelt kan bli noe av. Men tror vi noe på dette nå?

Hva mener du?

No comments:

Post a Comment