Wednesday, April 25, 2007

Chelsea - Liverpool 1-0

Trist kveld på Stamford Bridge, med helt greit resultat.

Joe Cole utgjorde forskjellen onsdag kveld da første semifinale mellom Chelsea og Liverpool ble spilt. Liverpool virket delvis hjelpeløse i første omgang, og ble nesten kjørt over. Jeg mistenker Benitez for å ha lagt en for defensiv strategi som tok brodden av den offensive spillet til Liverpool.

Laget hevet seg heldigvis noe i andre omgang, men en spiller som ALDRI burde vært i startoppstillingen er Zenden. Han gjorde absolutt ingenting positivt, bortsett fra å skaffe oss en corner der han burde ha lagt inn til Gerrard i scoringsposisjon. I tillegg var han "fus i alt" på corner. Hvorfor det?

Selg den mannen omgående!

Utgangspunktet for returkampen neste uke på Anfield er helt greit. Vi må score og ikke slippe inn mål. Det er ingen umulig oppgave. Jeg tror vi går videre etter 2-0-seier hjemme!

Liverpools lag:
Reina - Arbeloa, Carragher, Agger, Riise - Gerrard, Mascherano, Alonso, Zenden - Bellamy, Kuyt. Reserver: Dudek, Hyypiä, Gonzalez, Crouch, Pennant, Sissoko, Paletta.

2 comments:

  1. enig med deg ang zenden selg den mannen asap!!

    ReplyDelete
  2. Ja, jeg har egentlig sagt det lenge - Zenden er ikke god nok for Liverpool! Hans storhetstid er over for flere år siden, og det er på tide at vi henter inn noen skikkelige vinger. Det og et par gode spisser må være hovedjobben for Benitez i sommer... :o)

    ReplyDelete