Tuesday, April 3, 2007

Grip sjansen nå!

Da Rafael Benitez ankom med sitt Liverpool i Holland mandag var det trolig med et stort smil om munnen. Han er blitt lovet et stort transferbudsjett for sommeren.

Og nå er tiden kommet for å ta ligatittelen hjem dit den hører hjemme - på Anfield Road! I følge flere britiske aviser, deriblant seriøse The Daily Telegraph, og The Times ble Rafael Benitez lovet opp mot en halv milliard kroner i budsjett til å kjøpe inn nye spillere denne sommeren, da han møtte våre nye eiere Gillett og Hicks søndag.

Og dette er trolig den endelige spikeren i kista på forsøkene til Real Madrid på å hente Benitez hjem til Madrid. Rafa har fått backing av de nye eierne til å gjøre som han vil med troppen sin og nye spillere.

- Møtet var svært positivt. Vi snakket om våre ideer for framtiden. Det hele var positivt og for meg ser klubbens framtid svært god ut, sier Benitez i følge Telegraph.

Dermed kan det være duket for nye navn som David Villa, Samuel Eto'o og Daniel Alves på treningsfeltet til Liverpool til høsten.

At Rafael Benitez har magiske evner som manager, det vet vi. Men han har tydeligvis evner som overgår dette også:

No comments:

Post a Comment