Tuesday, April 3, 2007

PSV Eindhoven - Liverpool 0-3

Det er nesten litt trist at et lag som PSV kan virke så umotivert i en kvartfinale i Champions League.

Når man spiller i den aller jeveste klubb-turneringen i verden, og et av de åtte lagene som er med i turneringen, skal det ikke gå an å være så umotiverte som PSV Eindhoven virket idag. Når man ikke klarer å produsere EN stor sjanse mot motstanderen på sin egen hjemmebane, er det noe som er feil.

Jo, sier du kansje. Men Liverpool var jo gode også, da. Ja - det var vi. Men på meg virket det nesten som denne kampen var vunnet på forhånd. For det er lenge siden jeg har sett Liverpool så til de grader spille ut et konkurrerende lag på bortebane. Også i Champions League, da gitt!

0-3 er faktisk et flaterende resultat for PSV, som burde tapt med mye større sifre. Men Liverpool valgte å ta det roligere etter at laget ledet med 2-0. Og da 3-0 var et faktum, etter John Arne Riises fantastiske skudd, la man seg helt ned på hvilepuls. Og hvorfor ikke? Hvorfor skal man kjøre på høygir mot et lag som til de grader hadde problemer med å bryte ned Liverpools back-firer - som må være verdens beste for tiden!

Semifinalen i årets Champions Leage er så godt som klar for Liverpool. Vi gleder oss!

Her er høydepunktene fra kampen:

No comments:

Post a Comment