Wednesday, April 4, 2007

Silly Season - allerede?

Silly Season har startet - flere måneder før den virkelige sesongen er over.

Når sesongen er over starter "Silly Season". Slik er det som regel. Heldigvis har fotballsupportere denne spenning å leve med mellom sesongene. Gjennom noen svette og kjedelige sommeruker uten underholdning og spenning fra balløya.

Men i år har den startet tidligere enn noen gang. Antagelig fordi Liverpool har fått nye eiere. Da er det lettere å spekulere i stor pengebruk.

Det siste er at Samuel Eto'o ikke vil utelukke at han kommer til Liverpool i sommer. Og i følge britisk presse er han Rafael Benitez' største og viktigste sommermål. De hevder til og med å vite at samtalene mellom Hicks, Gillett og Benitez på søndag blant annet dreide seg om denne spilleren.

I tillegg har det gamle ryktet fra i fjor sommer om at Darren Bent, som i fjor ble priset for høyt, igjen står på handlelista. Det er avisa The Mirror som melder at dette kan bli en svært oppsiktsvekkende første signering i sommer.

I kolonnen til høyre med navnet "Spillere på vei inn?" har jeg lagt lenker til de ryktene jeg har plukket opp så langt, og kommer til å fortsette med det fram til neste sesong.

Her er noen Darren Bent-høydepunkter:

No comments:

Post a Comment