Monday, April 9, 2007

Den perfekte midtbane?

Vi har en sterk sentral midtbane. Men den kan bli enda bedre. Hvem henter vi da?

Hva skal til for at vi får den perfekte midtbane? Det er helt klart at vi nærmer oss. Men vi er ikke helt der ennå. Vi har Steven Gerrard, Xabi Alonso, Javier Mascherano og Momo Sissoko sentralt. Og faktisk tror jeg at Mascherano blir bedre enn Sissoko på lang sikt. Men om midtbanen skal bli komplett trenger vi en sterk spiller til, i tillegg til bedre vinger.

Og det er her Kaká kommer inn i bildet! ”Han kommer aldri til kalde, forblåste Liverpool”, sier du kanskje. Men har han hjerte for fotball og ønsker å vinne Premier League og Champions League bør han, for sin egen del – og for vår del - ta turen.

Han er av mange rangert som verdens beste midtbanespiller, i en aldr av 23 år. Ricardo Izecson dos Santos Leite, som han egentlig heter var jomfru inntil han ble gift. Noe som viser at han er ekstremt sterk i troen. Hos Milan har han blitt en kjempehit etter å ha skjøvet ut spillere som Rui Costa og Rivaldo ut av laget.

”Han blir for dyr”, sier du kanskje. Men med våre nye eiere har vi muligheten til å hente spillere på aller øverst hylle. Det er jeg overbevist om.

Her er en sammenlikning av Kaká og Ronaldinho:

No comments:

Post a Comment