Monday, March 30, 2009

Barcelona-spiss linkes

Barcelona-spiss til Merseyside i sommer? Silva likevel aktuell? Athletico Bilbao-spiller alternativ til Barry? Snart avtale for brasiliansk spiss?

The Daily Telegraph skriver i dag at Robbie Keanes retur til Tottenham i januar kun gir Benitez ett valg i angrepet, i tillegg til Fernando Torres, nemlig David Ngog. Noe som vel er en sannhet med visse modifiaksjoner.

Men avisa sin neste konklusjon er rett: Rafa Benitez må hente minst én spiss til i troppen som leverer varene. Og nå er det, i følge rapporter i spanske medier, Samuel Eto'o som skal være aktuell.

Eto'os kontrakt løper ut sommeren 2010, men med kun et år igjen mener avisa det er sannsynlig at Benitez vil hente ham før han blir en "free agent". Han var på vei ut av Barcelona sist sommer, etter å ha fått beskjed om at han ikke lenger hadde noen fremtid der. Men har kommet svært sterkt tilbake og er nå toppscorer i La Liga.

I artikkelen gjentas også påstanden om at Benitez har fått en handlepung på £30m, pluss det han kan få inn på salg av spillere. Det hevdes at en høyreving og en høyreback vil bli prioritert, i tillegg til en spiss.

Når det gjelder ryktene om David Villa viser det seg at Benitez aldri har hatt ham på lista si over aktuelle transfermål. Rafa innrømmer imidlertid at David Silva er interessant, men at prisen blir for høy.

Nettstedet FootyLatest melder imidlertid at rapporter i italienske medier sier noe annet. De (Tuttosport) mener å vite at Liverpool er klare for å legge inn et bud på €25m. Juventus skal opprinnelig ha lagt inn et bud på €16m.

Samtidig kommer et nytt rykte inn fra tabloiden The People, som hevder Benitez & Co er ute etter Athletico Bilbaos Javi Martinez, som et alternativ dersom han ikke får Gareth Barry i sommer.

Den 20 år gamle spilleren skal være en billigere løsning, til omkring £10m.

Ryktet om den brasilianske spissen Keirrison vil heller ikke forsvinne. Nå er det FansFC som skriver at Liverpool må intensivere jakten på spilleren, etter at Barcelona også har intensivert jakten på talentet.

I følge nettstedet håper Benitez på å få i stand en avtale før sesongen er over.

No comments:

Post a Comment