Monday, March 9, 2009

- Interessant om prisen er riktig

Investorer fra Kuwait igjen interessert i Liverpool. Dansk midstopper linkes. Nytt bud på ving?

Søndag fikk vi vite at Liverpools eiere Gillett og Hicks har vært i forhandlinger med et konsortium fra Kuwait. Abdulla Al-Sager og Al-Kharafi-familien vil kjøpe deler av Liverpool og være med på å finansiere et nytt stadionanlegg i Stanley Park. Men forhandlingene støtte på problemer.

Mandag meldte imidlertid Setanta Sports at forhandlingene fortsetter. Det sies ikke om interessen handler om hele klubben, eller bare deler av eierskapet. Men den kuwaitiske gruppa skal være en seriøs aktør som også er store supportere av klubben.

Og tirsdag skriver Reuters at gruppa er interessert om prisen blir riktig.

- Det er en ganske stor mulighet for... om prisen er rett, om de [Gillett og Hicks] endrer prisen, vil antagelig investorer (generelt) være interessert, skal en representant for Al-Kharafi-familien ha sagt.

Som tidligere skrevet er Al-Kharafien en av de rikeste i verden. Og de vil i løpet av et de neste par ukene igjen møte Hicks og Gillett.

Forøvrig blir Liverpool satt i forbindelse med et par spillere. Og igjen dukker Tottenhams Aaron Lennon opp på radaren.

I følge The Daily Mail skal Liverpool komme med et nytt bud på vingen til sommeren. Klubben vår skal også ha vært interessert i hente ham i januar, i forbindelse med at Robbie Keane dro tilbake til London. Men den gangen var ikke Harry Redknapp villig til å la ham gå.

Lennon, som stadig er aktuell for det engelske landslaget, skal forøvrig ikke være øverst på lønninslista på White Hart Lane.

Rapporter fra Italia sier forøvrig at Liverpool, sammen med Chelsea, skal være interessert i det danske talentet Simon Kjær.

Sky Sports og Fans FC rapporterer at den 19 år gamle Palermo-stopperen har tidligere Middlesbrough- og Derby-spiss Mikkel Beck som agent. Han sier det er stor interesse for stopperen fra flere store klubber.

- Han har en klausul i kontrakten som sier han kan selges i sommer, sier agenten.

No comments:

Post a Comment