Sunday, March 1, 2009

Moores på vei ut

Tidligere Liverpool-eier vil forlate klubben. To spisser linkes som erstatter for Keane.

David Moores, som var eier av Liverpool FC før Tom Hicks og George Gillett tok over for to år siden, skal være på vei ut av klubben, akkurat som Rick Parry.

Da texanerne tok over eierskapet fikk Moores beholde sin plass som president for klubben og i styret, på livstid. Men nå skal han, i følge News of The World, være på vei ut av styret. Han skal ha sagt til familien at han ønsker å ende Moores-familiens lange forhold til klubben. Et forhold som strekker seg helt tilbake til 50-tallet.
Moores skal angre dypt på at han lot amerikanerne Gillett og Hicks tok over eierskapet i klubben. I tillegg mener avisa det er stor sjanse for at George Gillett forsvinner ut av styrerommet og eierskapet når sommeren kommer.

Etter at Robbie Keane ble solgt i januar og Jermaine Pennant trolig forsvinner i sommer, etter et låneopphold, vil Benitez helt sikkert måtte styrke stallen sin før neste sesong.

I dag skriver avisa The People at den brasilianske spissen Diogo Luis Santo er et av overgangsmålene. Han spiller i dag for den greske klubben Olympiakos og Liverpools speidere skal se på 21-åringen som en god erstatter for Keane.

Spilleren, som skal ha hodestyrke i 16-meteren som sin største fordel, har vært i Hellas siden august ifjor, men har ikke EU-pass. Han håper imidlertid på å få dette snart.

Avisa skriver at det kan bli snakk om en handel der Sebastian Leto, for tiden på utlån i Olympiakos, går andre veien.

Dagens andre spissrykte handler om Demba Ba, som spiller i tyske Hoffenheim - klubben som for tiden flyr høyt i Bundesliga.

23-åringen er født i Frankrike, men spiller landslagsfotball for Senegal. Han skal trives godt i den tyske klubben, som kan risikere å kvalifisere seg for Champions League denne sesongen. Om de ikke gjør det vil de trolig cashe inn på talentet Demba Ba i følge nettstedet FootballFanCast.

No comments:

Post a Comment