Monday, March 23, 2009

Sommerens storsignering?

Skal Rafa Benitez ta fram de store pengene for å hente en nederlender i sommer? Barry fortsatt aktuell?

Rafa Benitez har altså endelig signert en ny kontrakt med Liverpool. Det fører naturlig nok til spekulasjoner omkring hvor mange pund han har tilgjengelig i overgansvinduene framover. Han skal, i følge flere rapporter, ha fått større kontroll over transferpolitikken i klubben. Noe som forhåpenlig vil føre til raskere og bedre jobbing i markedet.

Sjøl skal Benitez ha sagt at han ønsker å bli på Anfield i 20 år! Og takken for at han undertegner en ny avtale skal blant annet være at han er blitt lovet minst £20m i overganspenger, hver sommer. Antagelig i tillegg til det han kan få inn etter salg av spillere. Noen spekulerer til og med i at han skal få £3om denne sommeren.

Og akkurat nå går det største ryktet ut på at Rafa har lagt sine øyne på Real Madrids Arjen Robben. I følge Goal.com siterer flere spanske aviser britiske kilder på at den hollandske kantspilleren er Benitez' hovedprioritet denne sommeren.

Vi er mange som husker at Robben gikk fra Chelsea til Real Madrid, der han har slitt mye med skader. Men denne sesongen har han storspilt for det spanske laget og kan være på vei tilbake til den beste ligaen: Premier League. Og vi vet alle at en Robben i form er god. Det mer negative med Arjen er at han lett kan gå sur i motgang.

Kanskje kan Robben være en god erstatter for Pennant, som helt sikkert forsvinner etter låneoppholdet sitt i sommer. Spør du meg: Ja!

Hva mener du?

Men det er MINST én annen spiller på radaren også, der spekulasjonene aldri ser ut til å forsvinne. Sagaen om Gareth Barry bare fortsetter og fortsetter.

Denne gangen er det flere aviser, i følge The Daily Mail, som melder at Barry ikke vil skrive under på et nytt kontraktsforslag fra Aston Villa. Og dermen kan det gå mot at Benitez får gjennomføre overgangen han ikke fikk i fjor sommer.

O'Neill har da også sagt at Barry kan få gå hvor han vil, om Villa denne sesongen ikke klarer å kvalifisere seg til Champions League.

4 comments:

  1. Spennende med Robben, vil ikke ha Barry

    ReplyDelete
  2. Så länge vi har dom centrala spelarna vi har i mitten (Gerrard, Mascherano, Alonso, Lucas) så behöver vi inte Barry. Det skulle vara om Mascherano eller Alonso skulle lämna — men jag hoppas verkligen inte att någon av dom lämnar.

    Robben tillförde Chelseas kantspel väldigt mycket när han var i form. Men som sagt, en humörspelare, precis som Pennant. Och lite dåligt humör. Men hade inte tackat nej till honom. Är det satt något pris på Robben?

    ReplyDelete
  3. Jeg tror prisen som var nevnt var på omkring £20m for Robben... noe som kanskje er i overkant for en spiller som har passert 25?

    ReplyDelete
  4. Vel, han er vel passe ettertraktet etter en god sesong i La Liga. Og vi ser at klubber må betale i dyre dommer for å få kvalitet. Jeg trur vel heller at 20mill pund er i underkant av hva Real Madrid kan forvente av et eventuelt spillersalg. Er det noe som helst som tyder på at Robben vil vekk ?
    Mvh. Lars

    ReplyDelete