Wednesday, March 18, 2009

Fra London til Merseyside?

Chelsea-stopper linkes til Anfield. Dobbel-raid på Riverside? Silva i sommer? Morsom Zenden-video.

Det har vært litt stille fra meg den siste tiden, dels fordi Liverpool.no har vært flinke til å oppdatere på ting, og dels fordi det ikke har vært så mange gode rykter på radaren.

Men et av de ferskeste ryktene handler om Chelseas unge forsvarspiller Michael Mancienne. Han skal være misfornøyd med for lite spilletid i London-klubben, og i følge the Daily Mail, the Daily Telegraph og opprinnelig The Times, er både Liverpool og Manchester City interessert i 21-åringen.

Mancienne har vært i hovedstadsklubben siden han var 12 år. Men etter at han kom tilbake fra et lånehopphold hos Wolverhampton Wanderers i januar, ble det lite spilletid under Luiz Felipe Scolari. Under Guus Hiddinks ledelse har det imidlertid blitt noen kamper for spilleren som også kan brukes på midtbanen.

Et relativt troverdig rykte, i og med at det gjengis i såvidt mange aviser.

Et annet rykte, som trolig ikke er av det like troverdige slaget handler om Middlesbrough, som sliter langt nede på Premier League-tabellen.

Tidligere er det blitt rapportert at Rafa Benitez & co er interessert i Boro-vingen Stewart Downing. og i følge Fans FC vil Liverpool i sommer legge inn et bud på £12m. Fans FC skriver imidlertid også at vår kjære klubb skal ønske å hente den 22 år unge forsvarsspilleren David Wheater (bildet).

Det antydes en samlet pris for de to på £22m, noe jeg finner svært lite trolig at Liverpool vil være interessert i å betale.

Det samme nettstedet insinuerer også at Liverpool kan være interessert i å hente David Silva, et rykte som har også har dukket opp mange ganger tidligere.

I følge nettstedet skal det være ventet at Benitez vil forhøre seg om 23-åringens mulige tilgjengelighet i sommer, men at han vil få sterk konkurranse dersom spilleren er til salgs.

Juventus-manager Claudio Ranieri skal også være interessert i Valenciaspilleren, som skal være priset til omkring £20m.

Tidligere Liverpool-spiller Boudewijn Zenden scoret nylig mål for sin nåværende klubb Marseille mot PSV. Under feiringen foretok han et morsomt forsvinningsnummer.

VIDEO: Zenden feirer med forsvinning.

No comments:

Post a Comment