Tuesday, August 25, 2009

Arjen Robben?

Rafa Benitez vurdere å snappe supervingen foran nesa på sir Alex?

Det kan virke som, slik jeg også har skrevet tidligere, at Liverpools kjøpesommer er over for denne gang. Likevel kommer det rapporter som tyder på noe annet.

Denne gang handler det om nederlenderen Arjen Robben. Manchester United skal ha vist sin interesse for Real Madrid-spilleren, og det skal i følge både The Daily Mail og Givemefootball.com ha ført til at Benitez har hevet øyenbrynene. Han skal nemlig være en stor beundrer av vingen.

Våre amerikanske eiere skal som kjent i følge flere kilder ha skrudd igjen pengekrana, men det kan hende de vil gi laget en ekstra forsterkning til, for å blidgjøre manager og fans.

The Daily Mail spekulerer også i at Liverpool kan finansiere et slikt kjøp ved å selge Ryan Babel, som Benitez skal være i ferd med å miste tålmodigheten i forhold til.

Robben skal være priset til omkring £18m, og vil trolig synes det er greit å bytte til en klubb der han er sikret mer spilletid, etter at Real har hentet større stjerner denne sommeren. Benitez skal ha vært på jakt etter Robben så seint som i mars og spilleren skal ha blitt vurdert som en del av Alonso-avtalen.

Skulle Benitez og hans medarbeidere klare å hale i land en slik handel før overgangsvinduet stenger vil jeg se på sommeren som mindre mislykket enn tidligere.

Hva synes du?

1 comment: