Thursday, August 13, 2009

Hvem trenger vi nå?

Benitez er på utkikk etter en offensiv spiller for å hjelpe Gerrard og Torres. Men hvem?

Bare dager før Premier League igjen sparkes igang hagler det med eksperteruttalelser om hvem som vil stikke av med gullet kommende sesong. Og de fleste er enige om at det igjen vil stå mellom Manchester United og Liverpool, med Chelsea som sterkeste utfordrer, sammen med Manchester City, Arsenal og Aston Villa.

Liverpools transfersommer har ikke vært som mange kanskje hadde håpet, med de amerikanske eiernes økonomiske situasjon som en mørk sky over klubben. Så langt har Benitez solg spillere for flere pund enn han har brukt på å forsterke laget. Alberto Aquilani ble hentet inn for å erstatte Xabi Alonso, men både Alvaro Arbeloa og Sebastian Leto har i tillegg forsvunnet, og ennå er ikke hullet etter Robbie Keane blitt tettet i den offensive lagdelen.

Andriy Voronin har riktig nok kommet tilbake fra låneoppholdet i Berlin, men vil neppe bli noen 20-måls mann kommende sesong.. Og hvem vet - kanskje han forsvinner igjen før kalenderen viser september?

Verken David Ngog eller Nabil El Zhar er heller sikre nok kort å satse på som førstevalg forover på banen. Derfor mener jeg Benitez nå trenger å hente minst én offensiv spiller til, før handlevinduet stenger.

Og - endelig - kom meldingen jeg har ventet på. På en pressekonferanse i dag skal Benitez ha sagt at han nå er på utkikk etter offensivt orienterte spillere.

- Vi vil nå se etter noen som kan hjelpe for Steven Gerrard og Fernando Torres, sier Benitez i følge Sport.co.uk.

Men hvem bør han hente?

No comments:

Post a Comment