Monday, August 24, 2009

Liverpool - Aston Villa 1-3

Mandag kveld var Aston Villa gjester på Anfield, i en kamp som ble deprimerende for hjemmelaget.

På forhånd hadde Benitez snakket om at Liverpool igjen ville etablere sin hjemmebane som Fortress Anfield.

Førsteomgangen starter veldig fint, med mye godt offensivt spill fra Liverpool, og flere gode sjanser. Men utover i omgangen blir det færre avslutninger og dårligere dynamikk i angrepet.

Kampens første mål kommer etter at Lucas Leiva er uheldig. Han forsøker å heade ballen bort når han står i muren for et Villa-frispark etter 34 minutter, men ballen går heller inn bak Reina.

Og kampen får en svært uventet vending i det siste minutt av første omgang, da en Villa-spiller klarer å heade ballen forbi Reina, etter en corner. Dette var deprimerende!

Liverpool åpnet heseblesende i andre omgang i retning The Kop, og hadde en kjempesjanse helt i starten. Og hjemmelaget fortsetter med en rekke fete muligheter de neste minuttene, blant annet har Dirk Kuyt en heading i stolpen.

Liverpool kjemper som galleislaver for å forsøke å hente inn igjen ledelsen til bortelaget, og etter 72 minutter får endelig Fernando Torres putta hjemmelagets første for kvelden.

Bare minuttet etterpå feller Steven Gerrard Reo-Cocker i egen 16-meter og lager straffespark! Ballen blir plassert bak Reina av Ashley Young og bortelaget har svart etter reduseringen.

Liverpool angriper og angriper resten av kampen, men Brad Friedel er i det virkelig umulige hjørnet og ingenting går hjemmelagets vei.

Fasiten etter de tre første kampene av Premier League er dermed for Liverpool én seier og to tap.

Deprimerende.

---------------------------------------------------------------------------------
Les kamprapporter hos Liverpool.no, VGlive og BBC!

Laget som startet: Reina, Johnson, Skrtel, Carragher, Insua, Lucas, Mascherano, Kuyt, Benayoun, Gerrard, Torres

Benken: Cavalieri, Dossena, Ayala, Kelly, Riera, Babel, Voronin.

2 comments:

  1. En skrekkelig start på sesongen, ingen tvil om det. Godt skrevet! Jeg har nettopp opprettet en Liverpool-blog selv. Den er på engelsk, og du finner den på: http://livernor.wordpress.com

    ReplyDelete
  2. Spennende med nye blogger! Håper du følger opp! ;o)

    ReplyDelete