Thursday, August 27, 2009

Julio Baptista?

Brasiliansk midtbanespiller settes i forbindelse med et låneopphold i Liverpool.

Til tross for at det kan virke som det er slutt på å bringe inn spillere til førstelaget i denne omgang, fortsetter ryktene å gå. Flere har tatt til orde for at Benitez kanskje trenger en ekstra forsterkning i de offensive rekker på banen. Og jeg må si meg enig.

Nå melder nettstedet Givemefootball.com at Rafa Benitez kanskje kan tenke seg å hente Julio Baptista på lån for inneværende sesong. Den tidligere Real Madrid og Arsenal-spilleren, som nå spiller ball i Roma, har slitt med å finne formen i Italia. Og kan kanskje være et ideelt tillegg til Benitez' tropp.

En stor og sterk offensiv midtbanespiller som kan være en joker å sette på mot slutten av kamper.

Julio Baptista, med tilnavnet "the Beast" har tidligere scoret fire mål for Arsenal mot Liverpool i en FA Cup-kamp januar 2007, da han var på et låneopphold i London-klubben.

Hans agent har tidligere avskrevet en retur til England, etter at Baptista ble linket med West Ham og Portsmouth. Men om Champions League-klubben Liverpool skulle komme på banen, vil det trolig være noe helt annet for brasilianeren et år før VM i Sør-Afrika.

Forøvrig var det i kveld trekning av gruppene i første del av sesongens Champons League.

Liverpool kom relativt greit ut av det med Lyon, Fiorentina og Debrecen. Sistnevnte klubb holder til i Ungarn og spiller til daglig på et stadion med hele 9.200 seter!

Dette er en gruppe Liverpool nokså enkelt burde kunne spille seg videre fra.

1 comment:

  1. relativt enkel gruppe?, er ikke helt enig med den beskrivelsen, både lyon og fiorentina har offansive kvaliteter som kan ryste liverpool i langt større grad enn både aston villa og tottenham klarer.
    men dersom liverpool spiller på toppnivået sitt burde det gå.
    Baptista er absolutt en spiller som kan heve stallen mtp på at liverpool såvidt har offansive reserver i laget.

    Hyggelig å lese bloggen din.

    ReplyDelete