Monday, July 28, 2008

Silly Season #38

Keane endelig i boks! Ingen Barry til Anfield?

Så endte i det minste en av de mer langtekkelige transfersagaene i denne utgaven av the Silly Season godt. Endelig er Robbie Keane Liverpool-spiller, etter at han mandag gjennomførte de medisinske testene og skrev under kontrakt.

28-åringen, som er tidenes målscorer på det irske landslaget, har skrevet en kontrakt på fire år og ble dermed tidenes nest dyreste spillerkjøp til Liverpool. I følge Liverpool Daily Post ble prisen på £18m, men kan stige til £20m, avhengig av lagets suksess.

The Times mener imidlertid at prisen er på hele £19m og kan stige til £20,3 - avhengig av hva lag og spiller presterer.

Nå kan det gå mot at han får sin debut mot Villareal som er neste treningskamp på programmet, onsdag. Og til The Times viser Keane hvilken Liverpool-supporter han er med følgende uttalelse:

- Jeg vil takke styreformannen for hans forståelse. Å få lov til å bli Liverpool-spiller er en drøm jeg har hatt hele livet som jeg bare ikke kunne la gå forbi meg. Jeg håper Tottenham-fansen, som har vært så fantastisk mot meg, en dag også vil forstå dette.

Her ser du hva vi får for pengene; Keanse mål i Spurs-trøya sist sesong:


Hjertelig velkommen Keano!

The Times skriver også i den samme artikkelen at det virker usannsynlig at Xabi Alonso forsvinner fra Anfield i sommer. Dermed virker det lite trolig at Liverpool legger inn noe siste bud på Gareth Barry.
I følge The Independent vil Barry imidlertid fortsette å presse på for å få til en overgang til Merseyside og Champions League-fotball sammen med landslagskamerat Steven Gerrard. Men i følge The Guardian vil O'Neill lokke sin kaptein med en ny og forbedret kontrakt for å få ham til å bli på Villa Park.
Og med den prisen Villa vil ha for sin kaptein tror jeg det er lite sannsynlig at denne overgangen nå blir noe av. Skulle det bli tilfelle må i så fall Benitez kvitte seg med flere av spillerne i sin nåværende stall.

Så er vel heller ikke sentral midtbane den viktigste lagdelen å styrke akkurat nå? Om vi skulle ønske oss noe mer nå, måtte det vel være vinger?

Hva synes du?

1 comment:

  1. For guds skyld ikke kall Robbie Keane for "Keano". Det er united fansens kallenavn på yndlingen sin Roy

    ReplyDelete