Wednesday, July 30, 2008

Silly Season #39

Hva skjer med Barry? Alonso til Inter? Silva likevel aktuell?
I følge Aston Villas offisielle nettside har en frist satt av klubben for å komme med et siste bud på Gareth Barry nå blitt passert. Dermed konkluderer klubbsiden med at Barry blir værende på Villa Park kommende sesong.

Tidligere i dag ble det rapportert fra aviser som The Guardian og The Daily Mail og nettsteder som Kop-TV at en overgangssum, som inkluderte at Steve Finnan gikk til Birmingham-klubben sammen med £17,5m, var blitt avtalt mellom Liverpool og Villa. Men dette skulle vise seg å i hvert fall ikke ha ført til noen endelig avtale.

Men senere i ettermiddag har blant andre BBC gjengitt beskjeden fra Villas offisielle nettside. Men til slutt i artikkelen står det "More to follow". For dette er trolig ikke over.

Mest sannsynlig er dette utspillet fra Villa bare en måte å enten presse prisen opp eller å få Parry & co. til å få ut fingeren. Etter dagens rapporter å regne virker det sannsynlig at det har vært en eller annen kontakt mellom klubbene - men at de ikke har kommet til enighet. Men det virker som Benitez er såpass lysten på midtbanespilleren at det trolig vil skje noe mer.

Hva tror du?

Forøvrig virker det som om situasjonen til Xabi Alonso ennå heller ikke er helt avklart. De siste rapportene, fra blant andre Goal.com sier at italienske Inter nå er mest interessert i å sikre seg spanjolens tjenester.

I følge nettstedet skal Inter-manager Jose Mourinho imidlertid ikke være interessert i å betale mer enn £10m for balleleganten - og i kulissene skal også Arsenal bevege seg...

Tidligere er det også blitt rapportert Fenerbahçe skal ha vært interessert i spanjolens tjenester på midtbanen. Og i følge Kop-TV skulle de være interessert i å betale omkring £12m for ham.

En ting er i hvert fall helt klart: Om Alonso blir, er behovet for å hente Barry svært lite, spør du meg. Bortsett fra at Barry kan spille på noen flere plasser i laget enn Alonso - og har lengre erfaring med spill i Premier League.

Men etter min, og flere andres mening, er det mer utpregede vingspillere vi trenger å fylle på i stallen med nå. Og i følge Kop-TV er ikke David Silva glemt.

Valencia har økonomiske utfordringer, med over £400m i gjeld. Men i følge nettstedet har klubben allerede tidligere fått et bud på £17m for Silva, som ble avslått. Og nå mener altså dette nettstedet at Liverpool også er interessert.

Etter dagens bevegelser i Barry-saken er det åpenbart at Liverpool har penger nok til å kjøpe en kvalitetsspiller til, etter Keane-overgangen. De må ha kommet med bud i omtrent den prisklassen Villa forlanger. Så hvem vet... kanskje dette blir sommerens store overraskelse...?

Hva tror du?

No comments:

Post a Comment