Thursday, July 24, 2008

Silly Season #37

Keane-overgang stadig mer sannsynlig. Pennant på vei til Blackburn?

Vi nærmer oss slutten av sommerens overgangsvindu. Og i tillegg til å hente den unge, talentfulle fanske spissen David Ngog fra Paris St Germain, tror de fleste det vil komme to overganger til.

Den neste overgangen som trolig vil skje først er Robbie Keane fra Tottenham. En overgang jeg tidligere har omtalt i positive ordelag.

I følge the Daily Telegraph skal Liverpool ha lagt inn et bud på £20m for spissen, og på bildet over ser du ham sammen med blant andre Carragher og Gerrard tidligere i år. Noe som ikke akkurat gjør overgang mindre sannsynlig.

Keane er Liverpool-supporter fra bardommen, til tross for at han har spilt for en rekke andre klubber. Men nå er han vise-kaptein på Tottenham og forsøket på å hente spilleren til Anfield har falt i dårlig jord hos blant andre styreformann Daniel Levy. Men det kan virke som han har innsett at Keane snart drar fra London.

- Når en spiller har bestemt seg og deres engasjement i laget er borte, særlig om de har en viktig rolle i laget som en spiss, vil de få en negativ innflytelse på laget i garderoben - der de tidligere hadde en positiv påvirkning, sier Levy.

På White Hart Lane har Keane scoret 169 mål på 352 kamper - hjertelig velkommen til Anfield, spør du meg.

Hva mener du?

Tidligere Liverpool-spiller Paul Ince har som kjent blitt manager på øverste nivå i England for Blackburn, etter å ha gjort jobben godt for Stockport og MK Dons.

Og nok en gang dukker ryktet om at han ønsker seg Liverpools Jermaine Pennant som erstatning for David Bentley, trolig på vei til Tottenham. Og nå skal det visstnok, i følge The Daily Mail være et bud på vei.

Budet skal være på omkring £6m, mens Liverpool er ute etter å få minst like mye som klubben ga for ham da han kom fra Birmingham for to år siden - £6,7m.

Er det greit at Liverpool selger Pennant, som ikke har klart å beholde plassen i førsteelleveren, etter at Dirk Kuyt tok over rollen på høyrekanten?

Hva synes du?

1 comment:

  1. Pennant har ikke prestert like bra som vi hadde håpet, han gikk dog mye skadet i sesongen som var. Han vil uansett ikke være den spilleren som kan hjelpe oss til å vinne gull. Arsenal solgte ham fordi de ikke så det store potensialet. Det er nok det samme vi må gjøre. Pennant er en god premier league spiller, men for et lag som SKAL kjempe om gullet kan han i beste fall brukes som en squadplayer. Spørsmålet er om vi får nok for ham, så lenge han er fornøyd med å være back up for babel, kuyt (Barry) så er det kanskje dumt å selge han, da vi ikke tjener så mye på ham?

    ReplyDelete