Thursday, July 3, 2008

Silly Season #33

Liverpool-spiss snart solgt? Kewell til Galatasaray! Nederlendere på vei til Anfield? Spansk ving linkes igjen.
Portsmouth-manager Harry Redknapp er sikker på et siste bud på £10m vil gjøre Peter Crouch til hans spiller, melder The Daily Telegraph. Dette skal være litt høyere enn et tidligere bud som ble avvist, men langt lavere enn Benitez' tidligere ønskede pris på £15m. Men som kjent skal Liverpool være villige til å fire på det priskravet.

Redknapp har ikke lagt skjul på sitt ønske om å få den lange spissen og Portsmouths chief executive Peter Storrie, bekrefter dette:

- Harry har gjort det klart at han ønsker seg Crouch. Han har kvaliteter vi ønsker og vi gir ikke opp, sier han i følge avisa.

Men i følge avisa har også Tottenham kastet seg inn i kampen om spissen, med Robbie Keane som lokkemiddel. Men Portsmouth skal likevel være favoritter, ettersom Tottenham har lite lyst til å kvitte seg med Keane.

Tidligere i sommer gikk det historier om at Harry Kewell skulle følge John Arne Riise til den italienske hovedstadsklubben Roma. Men sjokkerende nok, i følge nettstedet Leedsunited-mad, har den tidligere Leeds-spilleren nå skrevet under for tyrkiske Galatasaray.

Leeds har vonde minner i forbindelse med at to fans av klubben ble drept under UEFA Cup-finalen mot nettopp Galatasaray i 2000.

I følge nettstedet Caughtoffside melder avisa The Star at Liverpool er en av klubbene som er interessert i Klaas Jan Huntelaar, som nekter å skrive under på en ny kontrakt med Ajax. Dette skal være på grunn av en klausul i kontrakten som sier han kan bli kjøpt for £20m.

Men 24-åringen skal også interessere både Manchester United og Arsenal etter å ha scoret 70 mål på bare 81 kamper for Ajax.

Men minst like interessant er en anne melding i den samme bloggen som sier at Rafael van der Vaart kan være på vei til Liverpool veldig snart. Midtbanespilleren som imponerte mange under EM ser etter ny klubb - og ryktet sier at en stor klubb i England er neste stopp.

- Jeg har hatt en fantastisk tid og Hamburg har gjort meg til den spilleren jeg er. Men det kommer en tid for å flytte på seg og jeg synes den tiden er kommet nå, skal han ha sagt til BBC.

Og i følge meldinga skal Liverpool allerede ha lagt inn bud to ganger på spilleren, men fått budene avvist. Men blir klubben nå tvunget til å selge?

Hva tror du?


Samtidig vil ikke ryktene om Espanyols Albert Riera forsvinne. I forrige måned sa rapportene at Liverpool hadde fått et bud på £9,5 + Sebastian Leto, var blitt avslått. Dermed trodde man interessen for spilleren hadde avtatt.

Men nå melder Eatsleepsports at nok et forsøk på å sikre seg spilleren er på gang. Riera er under kontrakt med Espanyol til 2010, men forventer et bud snart.

- Om noen dager kommer min agent fra Barcelona med et tilbud fra en viktig klubb, sier han i følge nettstedet.

No comments:

Post a Comment