Saturday, July 12, 2008

Silly Season #35

Crouch og Guthrie solgt. En keeper hentet inn - en på vei ut. Spissjuvel fra London finansieres av salg? Benitez med begrensede midler. Pennant til Blackburn?
Mye har skjedd de siste dagene og jeg har vært forhindret fra å skrive på grunn av ferie. Men som sikkert de fleste har fått med seg er Peter Crouch blitt solgt til Portsmouth for £11m, slik det også så ut sist gang jeg skrev. Dette gjorde han for å sikre seg mer spilletid i førstelaget og få flere sjanser på landslaget, i følge The Mirror.

Vi ønsker den høyreiste spissen lykke til videre og takke for innsatsen!

Newcastle fikk godtatt et bud på en Liverpool-spiller - nemlig Danny Guthrie. Dermed kunne Tyneside-klubben diskutere personlige betingelser med talentet som sist sesong var på utlån til Bolton. I følge The Mirror har spilleren nå blitt svart- og hvitstripete for £2,5m.

I tillegg har Rafa Benitez hentet inn en ny reservekeeper i Diego Cavalieri. Brasilianeren, som også har italiensk pass, ble hentet fra Palmeiras for £3,5m og fikk en fireårs-kontrakt som backup for Pepe Reina.

Dette fører mest sannsynlig til at Scott Carson blir solgt, slik han også sjøl har uttrykt ønske om. Og i følge The Evening Standard er det nå Stoke og West Brom som kjemper om hans signatur.

Og på seriøse The Times kan det virke som om denne overgangen er svært nært forestående.
Avisa mener dette er en del av ryddeaksjonen for å hente inn midler nok til å kjøpe Tottenhams Robbie Keane.

Men her vil trolig ikke noe skje før London-klubben eventuelt har sikret seg en erstatter - og dette skal visstnok mest sannsynlig kunne bli Luis García fra Espanyol i uka som kommer.

For øvrig har Benitez gått ut og sagt at han har begrensede midler til disposisjon i overgangsmarkedet. Men han ber likevel Liverpool-fansen om å stole på at han og folkene hans gjør en god jobb i markedet.

I følge The Mirror mener sjefen at de forsterkningene som blir gjort i sommer vil gjøre klubben sterk nok til å konkurrere om gullet kommende sesong.

En annen spiller som kan bli ofret for å hente Keane til Anfield er Jermaine Pennant, som skal være ønsket av Blackburns nye manager - Paul Ince. I følge The Daily Mail skal klubben være i samtaler med Pennant.

No comments:

Post a Comment